مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,599
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

760
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

زمینه یابی امکان توسعه و ترویج کشاورزی ارگانیک در استان کرمانشاه از دیدگاه کارشناسان کشاورزی

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 73

چکیده

 به جهت عدم استفاده از نهاده های شیمیایی, حداکثرسازی عملکرد محصولات و کاهش تخریب های محیطی ابتدا باید شرایط مزرعه در نظرگرفته شود و سپس نهاده های شیمیایی را کاهش و مواد آلی مورد نیاز مزارع به کار برده شوند. این عمل تحت عنوان کشاورزی ارگانیک بیان می شود. در این پژوهش, زمینه های امکان کاربرد کشاورزی ارگانیک از دیدگاه کارشناسان کشاورزی استان کرمانشاه بررسی شده است. تحقیق حاضر از نوع کاربردی و به روش توصیفی, همبستگی بوده است. ابزار تحقیق پرسشنامه بوده است که جهت سنجش پایایی پرسشنامه از آزمون مقدماتی استفاده گشته است که 20 پرسشنامه بین کارشناسان کشاورزی توزیع و میزان آلفای کرونباخ حاصل آن 83 درصد به دست آمد. از کل 320 نفر از کارشناسان کشاورزیاستان, تعداد 175 نفر از طریق جدول مورگان به روش تصادفی انتخاب شدند. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. متغیر وابسته در این پژوهش زمینه های امکان کاربرد کشاورزی ارگانیک و متغیرهای مستقل عوامل آموزشی, اقتصادی, فنی, مدیریتی, اجتماعی, روان شناختی و سیاست گزاری ها می باشند. از جمله نتایج پژوهش می توان به رابطه معنی دار بین متغیرهای عوامل آموزشی در سطح 1 درصد و عوامل اقتصادیدر سطح 5 درصد خطا با امکان کاربرد کشاورزی ارگانیک اشاره کرد. همچنین متغیرهای عوامل آموزشی و اقتصادی به روش گام به گام وارد معادله رگرسیون چند متغیره گردیدند که در نهایت 31 درصد از تغییرات متغیر وابسته توسط این دو عامل شکل گرفتند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

آجودانی، زهرا، و مهدی زاده، حسین. (1388). زمینه یابی امکان توسعه و ترویج کشاورزی ارگانیک در استان کرمانشاه از دیدگاه کارشناسان کشاورزی. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 2(4)، 65-73. SID. https://sid.ir/paper/190000/fa

Vancouver: کپی

آجودانی زهرا، مهدی زاده حسین. زمینه یابی امکان توسعه و ترویج کشاورزی ارگانیک در استان کرمانشاه از دیدگاه کارشناسان کشاورزی. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1388؛2(4):65-73. Available from: https://sid.ir/paper/190000/fa

IEEE: کپی

زهرا آجودانی، و حسین مهدی زاده، “زمینه یابی امکان توسعه و ترویج کشاورزی ارگانیک در استان کرمانشاه از دیدگاه کارشناسان کشاورزی،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 2، no. 4، pp. 65–73، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/190000/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button