مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

935
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر تنش شوری بر روی بیومارکرهای بیوشیمیایی در گندم تلقیح شده با باکتری های محرک رشد (ازتوباکتر کروکوم، آزوسپیریلوم لیپوفروم، سودوموناس پوتیدا) و اسید هیومیک

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 60

چکیده

 به منظور بررسی اثرات تنش شوری بر روی رشد و تغییرات بیومارکرهای بیوشیمیایی گندم تلقیح شده با باکتری های محرک رشد و اسید هیومیک, آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی درسه تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در سال 1389 اجراء شد. تیمارهای آزمایشی شامل اسیدهیومیک در دو سطح شامل: {(A0): شاهد, (A1): مصرف اسیدهومیک}, و سطوح شوری در سه سطح شامل {(B0): شاهدد, (B1): شوری پایین به میزان 75 میلی مولار, (B2): شوری بالا به میزان 150 میلی مولار}, استفاده از میکروارگانیسم ها در پنج سطح شامل: {(C0) شاهد, (C1): تلقیح بذر با باکتری آزوسپیریلوم لیپوفروم, (C2): تلقیح بذر با باکتری ازتوباکترکروکوم, (C3): تلقیح بذر با باکتری سودوموناس پوتیدا, (C4): تلقیح بذر با باکتری های (ازتوباکتر کروکوم, آزوسپیریلوم لیپوفروم, پسودوموناس پوتیدا) به صورت Mix} بود. نتایج نشان داد اثر متقابل تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد و مصرف اسید هیومیک در زمان اعمال تنش شوری بر عملکرد دانه, مالون دی آلدئید, دی تیروزین و دی هیدروکسی گوانوزین معنی دار بود. بیشترین عملکرد دانه از تیمار تلقیح بذر با باکتری ازتوباکتر کروکوم و عدم مصرف اسید هیومیک و اعمال تنش شوری 75 میلی مولار بدست آمد. و بیشترین میزان مالون دی آلدئید از تیمار عدم تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد و مصرف اسید هیومیک و اعمال تنش شوری 150 میلی مولار حاصل گردید. بیشترین میزان دی تیروزین از تیمار عدم تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد و عدم مصرف اسید هیومیک و اعمال تنش شوری 150 میلی مولار بدست آمد, همچنین بیشترین میزان دی هیدروکسی گوانوزین نیز از تیمار تلقیح بذر با باکتری سودوموناس پوتیدا و مصرف اسید هیومیک و اعمال تنش شوری 150 میلی مولار به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حبیبی، داوود، فتح اله طالقانی، داریوش، داوودی فرد، مهدی، وزان، سعید، و چمانی، فرناز. (1391). بررسی اثر تنش شوری بر روی بیومارکرهای بیوشیمیایی در گندم تلقیح شده با باکتری های محرک رشد (ازتوباکتر کروکوم, آزوسپیریلوم لیپوفروم, سودوموناس پوتیدا) و اسید هیومیک. زراعت و اصلاح نباتات ایران، 8(2)، 45-60. SID. https://sid.ir/paper/190305/fa

    Vancouver: کپی

    حبیبی داوود، فتح اله طالقانی داریوش، داوودی فرد مهدی، وزان سعید، چمانی فرناز. بررسی اثر تنش شوری بر روی بیومارکرهای بیوشیمیایی در گندم تلقیح شده با باکتری های محرک رشد (ازتوباکتر کروکوم, آزوسپیریلوم لیپوفروم, سودوموناس پوتیدا) و اسید هیومیک. زراعت و اصلاح نباتات ایران[Internet]. 1391؛8(2):45-60. Available from: https://sid.ir/paper/190305/fa

    IEEE: کپی

    داوود حبیبی، داریوش فتح اله طالقانی، مهدی داوودی فرد، سعید وزان، و فرناز چمانی، “بررسی اثر تنش شوری بر روی بیومارکرهای بیوشیمیایی در گندم تلقیح شده با باکتری های محرک رشد (ازتوباکتر کروکوم, آزوسپیریلوم لیپوفروم, سودوموناس پوتیدا) و اسید هیومیک،” زراعت و اصلاح نباتات ایران، vol. 8، no. 2، pp. 45–60، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/190305/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button