مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,254
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

798
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تشخیص هیستولوژیکی سویا در همبرگرهای خام منجمد ایران

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 75

چکیده

 پروتئین سویا یکی از مهمترین و غالب ترین پر.تئین های گیاهی است که در فرآورده های گوشتی مانند کالباس, سوسیس و همبرگر ایران استفاده می شود. جهت شناخت ترکیبات همبرگر و بهبود کیفیت آن استفاده از روش های میکروسکوپی دارای اهمیت بوده و روش های رنگ آمیزی بافتی در تباین اجزا تشکیل دهنده نقش مهمی دارند. یکی از رنگ آمیزیهایی که در آزمایشگاههای بافت شناسی معمول می باشد رنگ آمیزی هماتوکسیلین و ائوزین است. در این ارتباط 80 نمونه از همبرگرهای خام منجمد از فروشگاههای مواد غذایی خریداری شد. نمونه ها در شرایط مناسب به آزمایشگاه بافت شناسی ارسال شد. سپس نمونه برداری و آزمایش بافت شناسی با رنگ آمیزی هماتوکسیلین و ائوزین انجام گرفت. در میکروگراف های تهیه شده, بافت سویا با رنگ قرمز مشاهده شد ولی سلول های لایه پلیسادینگ با رنگ روشن و دارای تلالوی خاصی دیده شدند. مواد پروتئین داخل سلولهای کوتیلدون سویه به رنگ قرمز و جدار کربوهیدراته سلول به رنگ آبی مشاهده شدند. بافت اکسترودات سیلندری که در واقع همان سلولهای کوتیلدونی دناتوره شده می باشند رنگ قرمز تیره به خود گرفته است و با توجه ساختمان بافتی که دارد به خوبی از بافت عضلانی متمایز می گردد. در تمام نمونه های آزمایش شده بافت سویا مشاهده شد. لذا با توسل به روش های هیستولوژیکی, تشخیص سویا در همبرگر و تفکیک آن از بافت عضلانی امکان پذیر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جاهدخانیکی، غلامرضا، و رکنی، نوردهر. (1383). تشخیص هیستولوژیکی سویا در همبرگرهای خام منجمد ایران. پژوهش و سازندگی، 17(1 (پی آیند 62) در امور دام و آبزیان)، 71-75. SID. https://sid.ir/paper/19282/fa

    Vancouver: کپی

    جاهدخانیکی غلامرضا، رکنی نوردهر. تشخیص هیستولوژیکی سویا در همبرگرهای خام منجمد ایران. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1383؛17(1 (پی آیند 62) در امور دام و آبزیان):71-75. Available from: https://sid.ir/paper/19282/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا جاهدخانیکی، و نوردهر رکنی، “تشخیص هیستولوژیکی سویا در همبرگرهای خام منجمد ایران،” پژوهش و سازندگی، vol. 17، no. 1 (پی آیند 62) در امور دام و آبزیان، pp. 71–75، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19282/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button