مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

944
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

513
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 355 | صفحه پایان 365

چکیده

 هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی بود. در این پژوهش از 63 راس گاو شیرده هلشتاین با میانگین روزهای شیردهی 71±16.5 در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی با 3 جیره و به مدت 65 روز در ماه های تابستان استفاده گردید. گاوها به طور تصادفی به یکی از 3 جیره آزمایشی (حاوی 18.5, 17.5, و 16.5 درصد پروتئین خام) اختصاص داده شدند. نسبت پروتئین تجزیه ناپذیر در شکمبه به پروتئین تجزیه پذیر در شکمبه در کلیه تیمارها برابر با 39 به 61 درصد و نسبت بهینه آمینو اسیدهای ضروری (لیزین به متیونین) در هر سه تیمار با استفاده از متیونین محافظت شده, در حدود 3 به 1 بود. نتایج نشان داد که ماده خشک مصرفی شیر تصحیح شده بر اساس 3.5 درصد چربی, ترکیبات شیر, و میزان شیر تولیدی به ازای هر کیلوگرم ماده خشک مصرفی (بازده تولید), تحت تاثیر جیره های آزمایشی قرار نمی گیرد. این تحقیق نشان داد که کاهش سطح پروتئین خام در مقایسه با مقادیر توصیه شده شورای تحقیقات ملی (NRC, 2001) و تامین نسبت بهینه در آمینو اسیدهای محدود کننده در شرایط تنش گرمایی می تواند در حفظ تولید, بهبود بازده نیتروژن, کاهش هزینه های تولیدی, و کاهش خطرات زیست محیطی ناشی از دفع نیتروژن اضافی به محیط در گاوهای تحت تنش گرمایی, سودمند باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی، وحید، و امانلو، حمید. (1392). اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 44(4)، 355-365. SID. https://sid.ir/paper/193484/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی وحید، امانلو حمید. اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1392؛44(4):355-365. Available from: https://sid.ir/paper/193484/fa

    IEEE: کپی

    وحید غلامی، و حمید امانلو، “اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 44، no. 4، pp. 355–365، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193484/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button