مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

949
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

710
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پیش بینی قیمت گوشت مرغ در صنعت طیور ایران و مقایسه ی آن با چشم انداز جهانی

صفحات

 صفحه شروع 483 | صفحه پایان 492

چکیده

 در این بررسی با استفاده از مدل های اقتصاد سنجی تک متغیره و چند متغیره روش های دوره ی زمانی, قیمت های سالانه از سال 1394 تا 1399 برای ایران و از سال2014 تا 2020 برای جهان پیش بینی شد. داده های مربوط به قیمت گوشت مرغ, ذرت, کنجاله ی سویاو میزان تولید کشور ایران از سال 1369-1393 از وزارت جهاد کشاورزی, شرکت امور پشتیبانی دام و بانک مرکزی جمهوری اسلامی تهیه و داده های جهانی از FAO STAT برای سال 1961-2013 تهیه شدند. مناسب ترین مدل برای برازش و پیش بینی قیمت گوشت مرغ در ایران مدل خودتوضیح میانگین متحرک ARMAX (3, 5) با خطای پیش بینی درون و برون نمونه ای 12/2 و 7/4 درصد و در جهان, مدل خودتوضیح میانگین متحرک ARMA (1, 13) با خطای پیش بینی درون و برون نمونه ای 34/4 و 91/3 درصد بر پایه ی معیار میانگین درصد قدر مطلق خطست. همچنین نتایج برآورد الگوهای تصحیح خطای چند معادله ای (VECM) نشان داده است, یک واحد افزایش در نسبت قیمت ذرت به سویا و میزان تولید گوشت در ایران به ترتیب باعث افزایشی 59/7 و 29/3 درصدی در قیمت گوشت مرغ ایران و یک واحد افزایش در قیمت جهانی ذرت, سویا و میزان تولید جهانی گوشت مرغ به ترتیب باعث افزایشی 31/0, 46/0 و 64/0 درصدی در قیمت جهانی گوشت مرغ می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهادری، صدیقه، مهربانی یگانه، حسن، زاغری، مجتبی، و رفیعی، حامد. (1396). پیش بینی قیمت گوشت مرغ در صنعت طیور ایران و مقایسه ی آن با چشم انداز جهانی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 48(4 )، 483-492. SID. https://sid.ir/paper/193492/fa

    Vancouver: کپی

    بهادری صدیقه، مهربانی یگانه حسن، زاغری مجتبی، رفیعی حامد. پیش بینی قیمت گوشت مرغ در صنعت طیور ایران و مقایسه ی آن با چشم انداز جهانی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(4 ):483-492. Available from: https://sid.ir/paper/193492/fa

    IEEE: کپی

    صدیقه بهادری، حسن مهربانی یگانه، مجتبی زاغری، و حامد رفیعی، “پیش بینی قیمت گوشت مرغ در صنعت طیور ایران و مقایسه ی آن با چشم انداز جهانی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 4 ، pp. 483–492، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193492/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button