APA:
کپیعلی اکبری، فریما، مهدوی، سیدامیرحسین، و رحمانی، حمیدرضا. (1397). تولید و به کارگیری مؤثر آنتی بادی اختصاصی زرده ی تخم مرغ (IgY) برای مهار باکتری استافیلوکوکوس اورئوس. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 49(1 )، 63-71. SID. https://sid.ir/paper/193521/fa
Vancouver:
کپیعلی اکبری فریما، مهدوی سیدامیرحسین، رحمانی حمیدرضا. تولید و به کارگیری مؤثر آنتی بادی اختصاصی زرده ی تخم مرغ (IgY) برای مهار باکتری استافیلوکوکوس اورئوس. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1397؛49(1 ):63-71. Available from: https://sid.ir/paper/193521/fa
IEEE:
کپیفریما علی اکبری، سیدامیرحسین مهدوی، و حمیدرضا رحمانی، “تولید و به کارگیری مؤثر آنتی بادی اختصاصی زرده ی تخم مرغ (IgY) برای مهار باکتری استافیلوکوکوس اورئوس،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 49، no. 1 ، pp. 63–71، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193521/fa