مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

496
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

600
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر مکمل چربی (نمک های کلسیمی) در جیره های آغازین حاوی دو سطح پروتئین عبوری بر عملکرد، رشد و متابولیت های خونی گوساله های شیرخوار هلشتاین

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 143

چکیده

 اثر متقابل سطح چربی (0 و 30 گرم در کیلوگرم) و پروتئین عبوری (36 و 40 درصد پروتئین خام جیره) بر عملکرد, اندازه های بدنی (اسکلتی) و متابولیت های خونی گوساله بررسی شد. از 40 رأس گوساله ی شیرخوار نر هلشتاین با میانگین سن 39 روز در یک آرایش فاکتوریل با چهار تیمار استفاده شد. جیره های آزمایشی شامل؛ بدون مکمل چربی با سطح پایین پروتئین عبوری (UF-LRUP), با مکمل چربی و با سطح پایین پروتئین عبوری (SF-LRUP), بدون مکمل چربی و با سطح بالای پروتئین عبوری (UF-HRUP), با مکمل چربی و با سطح بالای پروتئین عبوری (SF-HRUP) بودند. نتایج نشان داد, استفاده از چربی سبب بهبود مصرف جیره ی آغازین (استارتر), افزایش وزن و همچنین بهبود بازدهی مصرف خوراک در گوساله های شیرخوار شد (01/0>P). صفات عملکردی تحت تأثیر رابطه ی متقابل بین چربی و سطح پروتئین عبوری قرار نگرفت (05/0P). به طورکلی, افزایش سطح چربی در جیره ی گوساله های شیرخوار پیش از شیرگیری قابل توصیه بوده و درصورتی که مصرف آن با افزایش سطح پروتئین عبوری جیره باشد پاسخ های بهتری از نظر رشد به همراه خواهد داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدیان، احمد، فتاح نیا، فرشید، تاسلی، گلناز، اکبری قرایی، محمد، و کاظمی بن چناری، مهدی. (1397). تأثیر مکمل چربی (نمک های کلسیمی) در جیره های آغازین حاوی دو سطح پروتئین عبوری بر عملکرد, رشد و متابولیت های خونی گوساله های شیرخوار هلشتاین. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 49(1 )، 133-143. SID. https://sid.ir/paper/193533/fa

    Vancouver: کپی

    احمدیان احمد، فتاح نیا فرشید، تاسلی گلناز، اکبری قرایی محمد، کاظمی بن چناری مهدی. تأثیر مکمل چربی (نمک های کلسیمی) در جیره های آغازین حاوی دو سطح پروتئین عبوری بر عملکرد, رشد و متابولیت های خونی گوساله های شیرخوار هلشتاین. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1397؛49(1 ):133-143. Available from: https://sid.ir/paper/193533/fa

    IEEE: کپی

    احمد احمدیان، فرشید فتاح نیا، گلناز تاسلی، محمد اکبری قرایی، و مهدی کاظمی بن چناری، “تأثیر مکمل چربی (نمک های کلسیمی) در جیره های آغازین حاوی دو سطح پروتئین عبوری بر عملکرد, رشد و متابولیت های خونی گوساله های شیرخوار هلشتاین،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 49، no. 1 ، pp. 133–143، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193533/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button