APA:
کپیذکریاپوربهنمیری، حسین، گنج خانلو، مهدی، و زالی، ابوالفضل. (1393). اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد, خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوساله های نر پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مقادیر مختلف یونجه خشک. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 45(3)، 209-221. SID. https://sid.ir/paper/193614/fa
Vancouver:
کپیذکریاپوربهنمیری حسین، گنج خانلو مهدی، زالی ابوالفضل. اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد, خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوساله های نر پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مقادیر مختلف یونجه خشک. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1393؛45(3):209-221. Available from: https://sid.ir/paper/193614/fa
IEEE:
کپیحسین ذکریاپوربهنمیری، مهدی گنج خانلو، و ابوالفضل زالی، “اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد, خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوساله های نر پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مقادیر مختلف یونجه خشک،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 45، no. 3، pp. 209–221، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193614/fa