مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,115
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف ویتامین E و روغن سویا بر عملکرد تولیدی و سلامت غده پستان در گاوهای هلشتاین

صفحات

 صفحه شروع 229 | صفحه پایان 307

چکیده

 این آزمایش جهت بررسی اثر سطوح مختلف ویتامین E و روغن سویا بر عملکرد و سلامت غده پستان در گاوهای هلشتاین طراحی شد. 8 راس گاو هلشتاین در اواسط مرحله شیردهی در یک آزمایش فاکتوریل 2×2 در قالب طرح مربع لاتین ناقص تکرار شده با سه دوره 21 روزه استفاده شد. تیمارها عبارت بودند از: 1) تیمار شاهد (بدون روغن سویا و بدون ویتامین (E, 2) 3 درصد روغن سویا بدون ویتامینE , 3) بدون روغن سویا- 8000 واحد بین المللی ویتامین E, 4) 3 درصد روغن سویا- 8000 واحد بین المللی ویتامین .E در پایان دوره, نمونه گیری از شیر و خون حیوانات انجام شد. نتایج نشان داد که افزایش ویتامین E خوراک, چربی شیر را افزایش داد. روغن سویا لاکتوز شیر را افزایش و چربی شیر را کاهش داد. روغن سویا و همچنین اثر متقابل روغن سویا و ویتامین E تاثیری بر شمار سلول های بدنی و بار میکروبی شیر نداشتند. حیوانات تغذیه شده با ویتامین E شمار سلول های بدنی و بار میکروبی شیر کمتری نسبت به حیواناتی که با ویتامین E تغذیه نشده بودند داشتند. نتایج این تحقیق نشان داد که مصرف ویتامین E در سطوح بالا شمار سلول های بدنی شیر را کاهش و سلامت غده پستان را در گاوهای شیرده افزایش می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیات، محسن، عربی، حسنعلی، طباطبایی، محمدمهدی، ساکی، علی اصغر، علی پور، داریوش، زمانی، پویا، احمدی، احمد، زمانی، زهرا، و دزفولیان، امیرحسین. (1389). اثر سطوح مختلف ویتامین E و روغن سویا بر عملکرد تولیدی و سلامت غده پستان در گاوهای هلشتاین. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 41(4)، 229-307. SID. https://sid.ir/paper/193661/fa

    Vancouver: کپی

    بیات محسن، عربی حسنعلی، طباطبایی محمدمهدی، ساکی علی اصغر، علی پور داریوش، زمانی پویا، احمدی احمد، زمانی زهرا، دزفولیان امیرحسین. اثر سطوح مختلف ویتامین E و روغن سویا بر عملکرد تولیدی و سلامت غده پستان در گاوهای هلشتاین. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(4):229-307. Available from: https://sid.ir/paper/193661/fa

    IEEE: کپی

    محسن بیات، حسنعلی عربی، محمدمهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، داریوش علی پور، پویا زمانی، احمد احمدی، زهرا زمانی، و امیرحسین دزفولیان، “اثر سطوح مختلف ویتامین E و روغن سویا بر عملکرد تولیدی و سلامت غده پستان در گاوهای هلشتاین،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 4، pp. 229–307، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193661/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button