مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,068
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

549
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیرات استفاده از سبوس برنج، آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و متابولیت های خون در مرغ های تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 417 | صفحه پایان 427

چکیده

 این تحقیق به منظور تعیین تاثیرات استفاده از سبوس برنج, آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد, صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های بیوشیمیایی و سلول های خون مرغ های تخم گذار انجام گرفت. آزمایش با 384 قطعه مرغ تخم گذار سویه های لاین W36, در قالب طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل (2´2´2) با دو سطح سبوس برنج (صفر و 10 درصد), دو سطح مولتی آنزیم کمبو فیتاز (صفر و 0.05 درصد) و دو سطح پروبیوتیک پروتکسین (صفر و 0.005 درصد) در 8 تیمار, 4 تکرار و 12 قطعه مرغ در هر تکرار, از سن 65 تا 76 هفتگی انجام گرفت. سبوس برنج و پروبیوتیک به طور معناداری عملکرد, صفات کیفی تخم مرغ و پارامترهای بیوشیمیایی خون را تحت تاثیر قرار داد (P<0.05). 10 درصد سبوس برنج باعث بهبود وزن تخم مرغ, درصد تولید و توده تخم مرغ های تولیدی, ضریب تبدیل غذایی, شاخص رنگ زرده و HDL خون شد, اما بر مقدار خوراک مصرفی و سطوح سلول های خون اثری نداشت (P>0.05). مولتی آنزیم تاثیرات معنا داری بر عملکرد, صفات کیفی تخم مرغ و متابولیت های خون مرغ ها نداشت (P>0.05). پروتکسین بدون اینکه تاثیر معناداری بر صفات کیفی تخم مرغ و متابولیت های خون مرغ ها داشته باشد, موجب بهبود ضریب تبدیل خوراک شد (P<0.05). سبوس برنج به همراه مولتی آنزیم و پروبیوتیک باعث بهبود عملکرد تخم گذاری, صفات کیفی تخم مرغ های تولیدی و افزایش HDL خون شد, ولی بر مقدار خوراک مصرفی و متابولیت های خون مرغ ها اثری نداشت (P>0.05). به طور کلی در مرغ های تخم گذار, استفاده از 10 درصد سبوس برنج به همراه آنزیم و پروبیوتیک می تواند عملکرد, کیفیت تخم مرغ و HDL خون را بهبود دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوبخت، علی، و حسینی فرد، بهزاد. (1394). تاثیرات استفاده از سبوس برنج, آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد, صفات کیفی تخم مرغ و متابولیت های خون در مرغ های تخم گذار. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 46(4)، 417-427. SID. https://sid.ir/paper/193688/fa

    Vancouver: کپی

    نوبخت علی، حسینی فرد بهزاد. تاثیرات استفاده از سبوس برنج, آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد, صفات کیفی تخم مرغ و متابولیت های خون در مرغ های تخم گذار. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(4):417-427. Available from: https://sid.ir/paper/193688/fa

    IEEE: کپی

    علی نوبخت، و بهزاد حسینی فرد، “تاثیرات استفاده از سبوس برنج, آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد, صفات کیفی تخم مرغ و متابولیت های خون در مرغ های تخم گذار،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 4، pp. 417–427، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193688/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button