سطوح خیساب مایع ذرت در تغذیه مرطوب جوجه گوشتی بر عملکرد و وزن نسبی اندام های داخلی با استفاده از 300 قطعه جوجه گوشتی در قالب طرح کاملا تصادفی با 6 تیمار، 5 تکرار و 10 قطعه پرنده در هر تکرار بررسی شد. جیره های آزمایشی شامل: 1. شاهد-خشک: جیره پایه بدون آب و خیساب مایع ذرت، 2. شاهد-مرطوب: جیره پایه با آب و بدون خیساب، 3. جیره مرطوب حاوی 10 درصد خیساب ذرت، 4. جیره مرطوب حاوی 20 درصد خیساب ذرت، 5. جیره مرطوب حاوی 30 درصد خیساب ذرت و 6. جیره مرطوب حاوی 40 درصد خیساب ذرت بودند. در کل دوره افزایش وزن بدن، مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی با استفاده از خیساب مایع ذرت به صورت خطی و درجه دو تغییر کرد (p<0.01) و در سطوح بیش از 10 درصد خیساب مایع ذرت عملکرد کاهش یافت (p<0.05) با افزایش سطح خیساب مایع ذرت در جیره های مرطوب، وزن نسبی جگر، بورس فابریسیوس و سنگدان به طور معناداری کاهش یافت (p<0.01). بر اساس نتایج، استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره های مرطوب تا سطح 10 درصد جیره غذایی جوجه های گوشتی توصیه می شود.