مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,844
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,434
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اندازه گیری و مقایسه مقدار روغن و اسیدهای چرب موجود در دانه چند رقم کلزا (Brassica napus L)

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 101

چکیده

 در این تحقیق دو خصوصیت مهم بیوشیمیایی دانه یعنی میزان چربی کل و ترکیب اسیدهای چرب در ده رقم مختلف کلزا (Brassica napus L.) بررسی شدند. در این بررسی درصد روغن, با روش سوکسله و ترکیب اسیدهای چرب موجود در روغن دانه ارقام مورد مطالعه با استفاده از گاز کروماتوگرافی تعیین گردید. سپس نتایج بدست آمده با استفاده از روش های آماری چند متغیره با هم مقایسه شدند. این بررسی ها نشان دادند که رقم Hyloa 401 دارای بیشترین درصد روغن است (%44.46) و رقم Eureka دارای کمترین درصد روغن می باشد (%40.3), همچنین هشت نوع اسید چرب پالمتیک, پالمیتولئیک, اولئیک, لینولئیک, لینولنیک, آراشیدیک, اکوزنوئیک و اروسیک, در این ارقام مشاهده شدند. بیشترین مقدار دو اسید چرب غیر اشباع مهم یعنی اولئیک و لینولئیک به ترتیب در ارقام (%72.57) Navajo و (%12.44) Shiralee مشاهده شدند. همچنین اسید چرب مضر اروسیک در رقم Navajo مشاهده نشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیاوش، بیتا، کاراپتیان، ژیرایر، و زارع، صمد. (1384). اندازه گیری و مقایسه مقدار روغن و اسیدهای چرب موجود در دانه چند رقم کلزا (Brassica napus L) . پژوهش و سازندگی، 18(2( پی آیند 67) زراعت و باغبانی)، 95-101. SID. https://sid.ir/paper/19601/fa

    Vancouver: کپی

    سیاوش بیتا، کاراپتیان ژیرایر، زارع صمد. اندازه گیری و مقایسه مقدار روغن و اسیدهای چرب موجود در دانه چند رقم کلزا (Brassica napus L) . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1384؛18(2( پی آیند 67) زراعت و باغبانی):95-101. Available from: https://sid.ir/paper/19601/fa

    IEEE: کپی

    بیتا سیاوش، ژیرایر کاراپتیان، و صمد زارع، “اندازه گیری و مقایسه مقدار روغن و اسیدهای چرب موجود در دانه چند رقم کلزا (Brassica napus L) ،” پژوهش و سازندگی، vol. 18، no. 2( پی آیند 67) زراعت و باغبانی، pp. 95–101، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19601/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button