مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,301
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه کمی و کیفی اسانس پنج گونه آویشن .Thymus L

صفحات

 صفحه شروع 2 | صفحه پایان 7

چکیده

 جنس آویشن در نقاط مختلف ایران 14 گونه دارد که برخی از آنها انحصاری ایرانند (1). در این طرح تعدادی از گونه های بومی و غیربومی آویشن شامل: Thymus carnosus Boiss, آویشن کوهی T. kotschyanus Boiss. Hohen آویشن ایرانی T. persicus (Ronniger ex Rech.F) آویشن کرک آلود T. pubescens Boiss. et Kotschy ex Celak و آویشن واقعی T.serpyllum L از مناطق مختلف ایران در دو مرحله قبل از گلدهی و گلدهی جمع آوری گردیدند. از اندامهای هوایی خشک شده این گیاهان به روش تقطیر با بخار آب اسانس گیری به عمل آمد. مقدار اسانس به ترتیب ذکر گونه ها در زمان قبل از گلدهی %0.66), %0.28, %0.26, %0.55, (%0.57 و در مرحله گلدهی %0.86), %2.1, %0.43, %1.45, (%0.90 نسبت به وزن خشک بود. در مجموع مقدار اسانس در مرحله رویشی کمتر از مرحله گلدهی بود. مقدار اسانس در مرحله گلدهی در دو گونه T.kotschyanus و T. pubescens بیشتر از سایر گونه ها بود. تجزیه و شناسایی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس ها به وسیله دستگاههای GC/MS, GC, با محاسبه شاخص های بازداری کواتس و مطالعه طیف های جرمی صورت گرفت. در مجموع 37 ترکیب %93.1) تا %98.3 اسانس( در مرحله رویشی و 39 ترکیب %88.2) تا %99.3 اسانس( در مرحله گلدهی شناسایی شدند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

سفیدکن، فاطمه، و عسگری، فاطمه. (1382). مقایسه کمی و کیفی اسانس پنج گونه آویشن .Thymus L. پژوهش و سازندگی، 16(2 (پی آیند 59) در منابع طبیعی)، 2-7. SID. https://sid.ir/paper/19649/fa

Vancouver: کپی

سفیدکن فاطمه، عسگری فاطمه. مقایسه کمی و کیفی اسانس پنج گونه آویشن .Thymus L. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1382؛16(2 (پی آیند 59) در منابع طبیعی):2-7. Available from: https://sid.ir/paper/19649/fa

IEEE: کپی

فاطمه سفیدکن، و فاطمه عسگری، “مقایسه کمی و کیفی اسانس پنج گونه آویشن .Thymus L،” پژوهش و سازندگی، vol. 16، no. 2 (پی آیند 59) در منابع طبیعی، pp. 2–7، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19649/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button