مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,764
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

786
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تحلیل تابع عرضه انواع گوشت د ر ایران با استفاد ه از مد ل بازار چند گانه

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 19

چکیده

 گوشت منبع اصلی تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز بد ن انسان است. مصرف سرانه سبد گوشت مصرفی د ر ایران د ر سال 1383 حد ود 28 کیلوگرم بود ه که نسبت به مصرف سرانه گوشت جهان بسیار پایین است. با توجه به جمعیت جوان کشور و اهمیت تامین پروتئین مورد نیاز از یکطرف و افزایش تقاضای گوشت د ر آیند ه از طرف د یگر, این مقاله تلاش می کند تا عرضه انواع گوشت د ر ایران را با استفاد ه از مد ل بازار چند گانه مورد بررسی قرار د اد ه و عوامل موثر بر عرضه گوشت و قیمت عمد ه فروشی هر یک را شناسایی نماید . این مطالعه د ر سال 1384 و با استفاد ه از آمار سری زمانی مربوط به سالهای 83-1350 انجام گرفته است. نتایج این پژوهش نشان می د هد که قیمت عمد ه فروشی و د رآمد سرانه اثر مثبت بر عرضه هر یک از انواع گوشت د اشته و هر سه نوع گوشت (گوشت مرغ, گوشت قرمز و گوشت ماهی) به طور جانشین با یکد یگر عمل می کنند . شاخص قیمت وارد ات و خالص وارد ات انواع گوشت بر عرضه د اخلی و قیمت عمد ه فروشی آن ها موثر است. لذا, اتخاذ سیاست وارد ات جهت کنترل قیمت عمد ه فروشی و حمایت از مصرف کنند ه د ر بلند مد ت سبب کاهش عرضه انواع گوشت د ر د اخل و نابود ی ظرفیت های تولید د اخلی می گرد د . هزینه جیره استاند ارد د ر عرضه گوشت مرغ و قیمت عمد ه فروشی آن بسیار موثر است. از طرف د یگر شاخص قیمت گوشت مرغ, بر اساس تخمین تابع عرضه گوشت قرمز و گوشت ماهی, بر مقد ار عرضه و قیمت عمد ه فروشی آن ها موثر خواهد بود . لذا, با توجه به پنج د وره تولید د ر سال گوشت مرغ, نوسان د ر هزینه جیره مرغ بر عرضه و قیمت بازار هر سه نوع گوشت موثر خواهد بود .

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

عزیزی، جعفر. (1386). تحلیل تابع عرضه انواع گوشت د‌ر ایران با استفاد‌ه از مد‌ل بازار چند‌گانه. پژوهش و سازندگی، 20(3 (پی آیند 76) در امور دام و آبزیان)، 9-19. SID. https://sid.ir/paper/19668/fa

Vancouver: کپی

عزیزی جعفر. تحلیل تابع عرضه انواع گوشت د‌ر ایران با استفاد‌ه از مد‌ل بازار چند‌گانه. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1386؛20(3 (پی آیند 76) در امور دام و آبزیان):9-19. Available from: https://sid.ir/paper/19668/fa

IEEE: کپی

جعفر عزیزی، “تحلیل تابع عرضه انواع گوشت د‌ر ایران با استفاد‌ه از مد‌ل بازار چند‌گانه،” پژوهش و سازندگی، vol. 20، no. 3 (پی آیند 76) در امور دام و آبزیان، pp. 9–19، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19668/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button