APA:
کپیغفاری، مصطفی، و خسروانی زاده، علی. (1391). اثر اسانس گل میخک (Eugenia cairyophillata) بارگذاری شده بر نانو ذرات آهن روی شاخص های آنزیمی و بافت شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 9(4 (پیاپی 39))، 827-835. SID. https://sid.ir/paper/197270/fa
Vancouver:
کپیغفاری مصطفی، خسروانی زاده علی. اثر اسانس گل میخک (Eugenia cairyophillata) بارگذاری شده بر نانو ذرات آهن روی شاخص های آنزیمی و بافت شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1391؛9(4 (پیاپی 39)):827-835. Available from: https://sid.ir/paper/197270/fa
IEEE:
کپیمصطفی غفاری، و علی خسروانی زاده، “اثر اسانس گل میخک (Eugenia cairyophillata) بارگذاری شده بر نانو ذرات آهن روی شاخص های آنزیمی و بافت شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 9، no. 4 (پیاپی 39)، pp. 827–835، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197270/fa