مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,934
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر بیهوش کنندگی اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) در شرایط مختلف pH و درجه حرارت در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 74

چکیده

 اثرات بیهوش کنندگی اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) در بچه ماهیان کپور معمولی  (Cyprinus carpio)با میانگین وزنی 12.91 گرم و انحراف معیار 2.29 بررسی و برای تعیین تاثیر برخی عوامل کیفی آب شامل درجه حرارت و pH در قدرت ایجاد بیهوشی و بازگشت از آن, از غلظتهای مختلف اسانس استفاده گردید. در کلیه آزمایشها چهار متغیر شامل: زمان از دست دادن تعادل, زمان ایجاد بیهوشی, زمان ایجاد بازگشت تعادل و زمان بازگشت واکنش به محرک خارجی اندازه گیری و ثبت شد. نتایج نشان داد که اسانس میخک در تمامی آزمایشها, بیهوشی مورد نظر را در زمانی کمتر از سه دقیقه ایجاد می کند, ولی زمانهای بازگشت تعادل و بازگشت واکنش به محرک خارجی در بیشتر موارد طولانی تر از پنج دقیقه بود. بهترین عملکرد اسانس گل میخک در غلظت 100ppm و در دمای 25 درجه سانتیگراد و پی اچ های 7 و 8 و نیز دمای 30 درجه سانتیگراد و پی اچ 9 آب مشاهده گردید. در این تحقیق اسانس گل میخک به عنوان یک بیهوش کننده مناسب برای بچه ماهی کپور معمولی مورد تایید قرار گرفت و در هیچ مرحله ای تلفات مشاهده نشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

شریف پور، عیسی، سلطانی، مهدی، عبدالحی، حسین، و قیومی، راضیه. (1381). اثر بیهوش کنندگی اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) در شرایط مختلف pH و درجه حرارت در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 11(4)، 59-74. SID. https://sid.ir/paper/4378/fa

Vancouver: کپی

شریف پور عیسی، سلطانی مهدی، عبدالحی حسین، قیومی راضیه. اثر بیهوش کنندگی اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) در شرایط مختلف pH و درجه حرارت در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1381؛11(4):59-74. Available from: https://sid.ir/paper/4378/fa

IEEE: کپی

عیسی شریف پور، مهدی سلطانی، حسین عبدالحی، و راضیه قیومی، “اثر بیهوش کنندگی اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) در شرایط مختلف pH و درجه حرارت در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 11، no. 4، pp. 59–74، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4378/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button