مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,139
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

645
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

8

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثرات هوشبری اسانس و عصاره گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان تحت برخی شرایط کیفی آب

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 89

چکیده

 اثرات بیهوشی اسانس و عصاره های آبی و آبی - الکلی گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان در تحت برخی شرایط کیفی آب شامل درجه حرارتهای 5, 10, 15 و 20 درجه سانتیگراد و pH های 6, 7, 8 و 9 مورد مطالعه قرار گرفته است. نتایج به دست آمده نشان داد که هیچ یک از عصاره ها واجد اثرات بیهوش کنندگی )تا غلظت (2000 ppm نبوده در حالی که اسانس در غلظتهای 50 ppm و بالاتر از اثرات بیهوش کنندگی مناسبی برخوردار بوده است. مناسبترین غلظت بیهوش کنندگی اسانس با توجه به زمانهای ایجاد بیهوشی و بازگشت از آن برابر 250 ppm و در درجه حرارت 5 درجه سانتیگراد و pH برابر 7 بوده است. زمانهای ایجاد بیهوشی و بازگشت از آن در غلظتهای مختلف اسانس و در درجه حرارت 5 درجه سانتیگراد برای دو گروه وزنی زیر گرم و 1-10 گرمی به شرح زیر بوده است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

سلطانی، مهدی، امیدبیگی، رضا، رضوانی گیل کلایی، سهراب، مهرابی، محمدرضا، و چیت ساز، حسین. (1380). مطالعه اثرات هوشبری اسانس و عصاره گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان تحت برخی شرایط کیفی آب. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 56(4)، 85-89. SID. https://sid.ir/paper/35558/fa

Vancouver: کپی

سلطانی مهدی، امیدبیگی رضا، رضوانی گیل کلایی سهراب، مهرابی محمدرضا، چیت ساز حسین. مطالعه اثرات هوشبری اسانس و عصاره گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان تحت برخی شرایط کیفی آب. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1380؛56(4):85-89. Available from: https://sid.ir/paper/35558/fa

IEEE: کپی

مهدی سلطانی، رضا امیدبیگی، سهراب رضوانی گیل کلایی، محمدرضا مهرابی، و حسین چیت ساز، “مطالعه اثرات هوشبری اسانس و عصاره گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان تحت برخی شرایط کیفی آب،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 56، no. 4، pp. 85–89، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35558/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button