مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,633
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

804
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده از پوشش های بسته بندی نانو SNP 103.3 بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی

صفحات

 صفحه شروع 793 | صفحه پایان 802

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    اهری، حامد، انوار، سیدامیرعلی، شکری، انعام، بیات، منصور، طلاکش، فرزاد، صادقی، محمد، و رحمان نیا، هدی. (1391). بررسی اثر نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده از پوشش های بسته بندی نانو SNP 103.3 بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 9(4 (پیاپی 39))، 793-802. SID. https://sid.ir/paper/197274/fa

    Vancouver: کپی

    اهری حامد، انوار سیدامیرعلی، شکری انعام، بیات منصور، طلاکش فرزاد، صادقی محمد، رحمان نیا هدی. بررسی اثر نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده از پوشش های بسته بندی نانو SNP 103.3 بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1391؛9(4 (پیاپی 39)):793-802. Available from: https://sid.ir/paper/197274/fa

    IEEE: کپی

    حامد اهری، سیدامیرعلی انوار، انعام شکری، منصور بیات، فرزاد طلاکش، محمد صادقی، و هدی رحمان نیا، “بررسی اثر نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده از پوشش های بسته بندی نانو SNP 103.3 بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 9، no. 4 (پیاپی 39)، pp. 793–802، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197274/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button