مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

892
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

596
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پراکندگی ژن انتروتوکسین A در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از پنیر سفید سنتی آب نمکی

صفحات

 صفحه شروع 1473 | صفحه پایان 1479

چکیده

 مصرف مواد غذایی حاوی انتروتوکسین های استافیلوکوکی, اغلب موجب مسمومیت غذائی می شوند. انتروتوکسین A شایع ترین سم در مسمومیت های استافیلوکوکی شناخته شده است. هدف از این مطالعه تعیین میزان آلودگی پنیرهای سفید آب نمکی تهیه شده به روش سنتی به استافیلوکوکوس اورئوس و شناسایی ژن کد کننده انتروتوکسین (Sea) A بود. در مجموع تعداد 120 نمونه پنیر آزمایش شدند که از این تعداد استافیلوکوکوس اورئوس از 11 (%9.1) نمونه جداسازی شد. نتایج شمارش در محدوده 1.5´101 cfu/g تا 8.6´104 متغیر بود. هیچ کدام از نمونه ها از نظر شاخص مسمومیت با استافیلوکوکوس اورئوس در حد بحرانی (>105 cfu/g) نبود. از هر نمونه پنیر پنج کلونی مشکوک با آزمایش های بیوشیمیایی تایید شدند. شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس در سطح گونه براساس ژن 23S rRNA, ژن ترمونوکلئاز و ژن انتروتوکسین A به روش PCR چندگانه ارزیابی شدند. در مجموع 55 جدایه مورد مطالعه قرار گرفتند. همه جدایه ها بعنوان استافیلوکوکوس اورئوس تایید شدند. ژن انتروتوکسین (sea) A در 6 (%10.9) جدایه مشاهده شد. طبق نتایج این مطالعه ژن sea در استافیلوکوکوس اورئوس های پنیر سفید سنتی آب نمکی وجود دارد و درصورتیکه شرایط مساعد برای رشد و تولید انتروتوکسین فراهم شود می تواند بعنوان یک مخاطره بالقوه مطرح شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، خسرو. (1393). پراکندگی ژن انتروتوکسین A در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از پنیر سفید سنتی آب نمکی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 11 (دوره جدید)(4 (پیاپی 47))، 1473-1479. SID. https://sid.ir/paper/197359/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی خسرو. پراکندگی ژن انتروتوکسین A در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از پنیر سفید سنتی آب نمکی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1393؛11 (دوره جدید)(4 (پیاپی 47)):1473-1479. Available from: https://sid.ir/paper/197359/fa

    IEEE: کپی

    خسرو محمدی، “پراکندگی ژن انتروتوکسین A در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از پنیر سفید سنتی آب نمکی،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 11 (دوره جدید)، no. 4 (پیاپی 47)، pp. 1473–1479، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197359/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button