مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

969
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

859
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی خاصیت آنتی باکتریال لفاف های بسته بندی نانو نقره اصلاح شده با فتوکاتالیست TiO2 به روی کله پاچه

صفحات

 صفحه شروع 2393 | صفحه پایان 2402

چکیده

کله پاچه یک غذای سنتی ایرانی است. با توجه به بار میکروبی این فرآورده و شرایط طبخ غیر بهداشتی, در این تحقیق برای اولین بار از پوشش های نانو نقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در جهت کاهش بار میکروبی محصول استفاده گردیده است. تاثیر این پوشش ها در جهت کاهش بار میکروبی کله پاچه با پوشش های نانو نقره با غلظت های مختلف مقایسه گردید. در تحقیق مذکور کله پاچه (100 گرم آن 15 گرم چربی و 90 میلی گرم کلسترول) از فروشگاه شهروند تهیه و سپس از هر قسمت از کله پاچه مقدار 10گرم جدا و چرخ گردید و بعد از همگن شدن با پوشش های نانو نقره در سایز به طور میانگین حدود 62 نانومتر در غلظت های ppm 1000 و 2000 و 3000 در روزهای 1 و 2 و 2 و 4 و در غلظت های  3000ppm و 3500 و4000  و نیز روزهای 1 و 2 و 3 روز شمارش کلی میکروبی انجام گرفت. برای اندازه گیری نانو ذرات از (FESEM) و همچنین (FTIR) برای تعیین نوع پیوندهای شمیایی استفاده گردید. نتایج نشان داد نوع فیلم بسته بندی و مدت زمان نگهداری در یخچال o 4C, بر ماندگاری کله پاچه موثر بوده به طوریکه با حضور نانو ذرات نقره در پوشش بسته بندی بار میکروبی ثابت مانده و با افزایش زمان نگهداری هیچ تغیری مشاهده نشد. نتایج نشان داد که غلظت های ppm 3500 و 4000 ppm انو ذره نقره در حفظ میزان نسبی باکتری اشریشیا کلای در 4 روز آزمایش بر روی کله پاچه تاثیر بیشتری نسبت به سایر غلظت های نانو نقره دارند (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفان، انوشه، بهشتی زاده، رامین، اهری، حامد، و انوار، سیدامیرعلی. (1397). ارزیابی خاصیت آنتی باکتریال لفاف های بسته بندی نانو نقره اصلاح شده با فتوکاتالیست TiO2 به روی کله پاچه. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 15 (دوره جدید)(1 (پیاپی 60) )، 2393-2402. SID. https://sid.ir/paper/197449/fa

    Vancouver: کپی

    شریفان انوشه، بهشتی زاده رامین، اهری حامد، انوار سیدامیرعلی. ارزیابی خاصیت آنتی باکتریال لفاف های بسته بندی نانو نقره اصلاح شده با فتوکاتالیست TiO2 به روی کله پاچه. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1397؛15 (دوره جدید)(1 (پیاپی 60) ):2393-2402. Available from: https://sid.ir/paper/197449/fa

    IEEE: کپی

    انوشه شریفان، رامین بهشتی زاده، حامد اهری، و سیدامیرعلی انوار، “ارزیابی خاصیت آنتی باکتریال لفاف های بسته بندی نانو نقره اصلاح شده با فتوکاتالیست TiO2 به روی کله پاچه،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 15 (دوره جدید)، no. 1 (پیاپی 60) ، pp. 2393–2402، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197449/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button