مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,216
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تشریحی ترکیدگی میوه انار در رقم ملس ترش

صفحات

 صفحه شروع 10 | صفحه پایان 14

چکیده

 در ارتباط با دلایل ترکیدگی میوه انار که یکی از مشکلات تولید این میوه محسوب می شود, تا کنون نظرها و عقاید مختلفی توسط محققین داخلی و خارجی ارایه شده است. این عوامل در سه گروه مجموعه عوامل محیطی, مجموعه عوامل زراعی و مجموعه عوامل ژنتیکی خلاصه می شوند. در این تحقیق یک مطالعه تشریحی بر روی ساختمان پوست میوه های نارس و رسیده انار رقم ملس ترش انجام گرفت. بدین منظور نمونه هایی از میوه های نارس (در حال رشد) و رسیده تهیه گردید و پس از انتقال به آزمایشگاه تجزیه بافت های گیاهی, پوست میوه (پریکارپ) پس از طی مراحل آماده سازی و رنگ آمیزی, تحت مطالعه میکروسکوپی قرار گرفت. نتایج نشان می دهد که تضعیف تدریجی اپیدرم, تشکیل توده های سلول های اسکلرانشیمی و حفره های هوا در بافت زمینه, انعطاف پذیری پوست میوه را کاهش داده و سبب مستعد شدن پوست جهت ترکیدگی می گردند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قره شیخ بیات، رحیم. (1384). مطالعه تشریحی ترکیدگی میوه انار در رقم ملس ترش . پژوهش و سازندگی، 18(4 (پی آیند 69) در زراعت و باغبانی)، 10-14. SID. https://sid.ir/paper/19783/fa

    Vancouver: کپی

    قره شیخ بیات رحیم. مطالعه تشریحی ترکیدگی میوه انار در رقم ملس ترش . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1384؛18(4 (پی آیند 69) در زراعت و باغبانی):10-14. Available from: https://sid.ir/paper/19783/fa

    IEEE: کپی

    رحیم قره شیخ بیات، “مطالعه تشریحی ترکیدگی میوه انار در رقم ملس ترش ،” پژوهش و سازندگی، vol. 18، no. 4 (پی آیند 69) در زراعت و باغبانی، pp. 10–14، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19783/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button