APA:
کپیشاهی، پریسا، عبدوسی، وحید، و پورنامداری، الهام. (1398). بررسی تاثیر فرم های مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi). علوم غذایی و تغذیه، 16(4 (پیاپی 64) )، 81-90. SID. https://sid.ir/paper/143253/fa
Vancouver:
کپیشاهی پریسا، عبدوسی وحید، پورنامداری الهام. بررسی تاثیر فرم های مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(4 (پیاپی 64) ):81-90. Available from: https://sid.ir/paper/143253/fa
IEEE:
کپیپریسا شاهی، وحید عبدوسی، و الهام پورنامداری، “بررسی تاثیر فرم های مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 4 (پیاپی 64) ، pp. 81–90، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143253/fa