مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,816
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

964
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر غلظت و زمان محلول پاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (.Punica granatum L) رقم ملس اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 310 | صفحه پایان 317

چکیده

 ترکیدگی میوه انار عارضه ای است که در اکثر مناطق پرورش انار مشاهده می شود. با توجه به این که ترکیدگی میوه از جمله موانع اصلی تولید و صادرات انار است و سالانه خسارات اقتصادی زیادی را به همراه دارد, این تحقیق به منظور بررسی امکان کاهش ترکیدگی و افزایش خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس اصفهان با استفاده از غلظت های مختلف اسید جیبرلیک در زمان های مختلف محلول پاشی انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. فاکتورهای آزمایش شامل محلول پاشی اسید جیبرلیک با چهار غلظت 0, 150, 300 و 450 میلی گرم در لیتر در سه زمان تمام گل, یک ماه و دو ماه پس از آن اعمال گردید. نتایج نشان دادند کاربرد اسید جیبرلیک میزان ترکیدگی میوه انار را در مقایسه با تیمار شاهد به طور معنی داری کاهش داد. مراحل مختلف محلول پاشی اسید جیبرلیک روی درصد ترکیدگی تفاوت معنی داری نداشت, ولی با نزدیک شدن به مرحله سوم و زیاد شدن غلطت هورمون از میزان ترکیدگی میوه ها کاسته شد. در مرحله اول تمام غلظت های اسید جیبرلیک باعث ایجاد پارتنوکارپی شدند و میوه ها رشد نکردند. اثر اسید جیبرلیک در مراحل مختلف و غلظت های متفاوت بر روی وزن کل و وزن تر پوست میوه معنی دار بود. با افزایش غلظت اسید جیبرلیک, طول و قطر میوه, اسید کل, وزن و حجم میوه افزایش یافت. غلظت 450 میلیگرم در لیتر بیشترین تاثیر را روی شاخص های کمی و کیفی میوه داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    روحی، وحید، و اسماعیل زاده، انیسه. (1392). اثر غلظت و زمان محلول پاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (.Punica granatum L) رقم ملس اصفهان. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 27(3)، 310-317. SID. https://sid.ir/paper/142293/fa

    Vancouver: کپی

    روحی وحید، اسماعیل زاده انیسه. اثر غلظت و زمان محلول پاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (.Punica granatum L) رقم ملس اصفهان. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1392؛27(3):310-317. Available from: https://sid.ir/paper/142293/fa

    IEEE: کپی

    وحید روحی، و انیسه اسماعیل زاده، “اثر غلظت و زمان محلول پاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (.Punica granatum L) رقم ملس اصفهان،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 27، no. 3، pp. 310–317، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142293/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button