APA:
کپیروحی، وحید، و اسماعیل زاده، انیسه. (1392). اثر غلظت و زمان محلول پاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (.Punica granatum L) رقم ملس اصفهان. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 27(3)، 310-317. SID. https://sid.ir/paper/142293/fa
Vancouver:
کپیروحی وحید، اسماعیل زاده انیسه. اثر غلظت و زمان محلول پاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (.Punica granatum L) رقم ملس اصفهان. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1392؛27(3):310-317. Available from: https://sid.ir/paper/142293/fa
IEEE:
کپیوحید روحی، و انیسه اسماعیل زاده، “اثر غلظت و زمان محلول پاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (.Punica granatum L) رقم ملس اصفهان،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 27، no. 3، pp. 310–317، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142293/fa