مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,118
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

671
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ضد باکتریائی باکتریهای Lactobacillus casei و Lactobacillus acidophilus روی باکتری Paenibacillus larvae عامل لوک آمریکائی زنبورعسل در شرایط آزمایشگاه

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 36

چکیده

 در این بررسی با استفاده از روش های Agar spot test و انتشار در چاهک و Microdilution اثرات ضد باکتریائی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس روی باکتری پنی باسیلوس لاروا عامل لوک آمریکائی زنبورعسل مورد مطالعه قرار گرفت. در روش Agar spot test غلظت 107 cfu/ml باکتری لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به ترتیب باعث ایجاد هاله ممانعت از رشد باکتری به قطر 45 میلی متر و40 میلی متر علیه باکتری پنی باسیلوس لاروا گردیدند. در روش انتشار در چاهک, 100 میکرولیتر از مایع روئی عاری از سلول (cfcs), باکتری لاکتوباسیلوس کازئی و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به ترتیب باعث ایجاد هاله ممانعت از رشد باکتری به قطر 40 و 30 میلی متر و 50 میکرولیتر مایع روئی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به ترتیب باعث ایجاد هاله ممانعت از رشد 30 و 25 میلی متر و 30 میکرولیتر مایع روئی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به ترتیب باعث ایجاد هاله ممانعت از رشد 20 و 12 میلی متر شدند. در روش میکرودیلوشن غلظت های 108 cfu/ml الی 103 هر دو باکتری اسید لاکتیک مانع از رشد باکتری پنی باسیلوس لاروا در غلظت 104 cfu/ml گردیدند. ولی هر دو باکتری در غلظت102 cfu/ml تاثیری روی باکتری مذکور نداشتند. لذا غلظت103 cfu/ml هر دو باکتری اسیدلاکتیک استفاده شده به عنوان حداقل غلظت مهار کننده رشد (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC) هر دو باکتری علیه باکتری پنی باسیلوس لاروا در نظر گرفته شدند. نتایج این بررسی نشان داد که باکتری های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس باعث مهار رشد باکتری پنی باسیلوس لاروا عامل بیماری لوک آمریکائی زنبورعسل در محیط کشت شده و با اثراتی که روی جوانه زدن اسپور باکتری مذکور و همچنین نابودی شکل رویشی آن می گردند می توانند در صورت بی خطری آن ها برای لاروهای زنبورعسل, به عنوان یکی از روش های مبارزه با این بیماری در کلنی های زنبورعسل مورد استفاده قرار گیرند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرادی، مصطفی، و اونق، عبدالغفار. (1395). بررسی اثرات ضد باکتریائی باکتریهای Lactobacillus casei و Lactobacillus acidophilus روی باکتری Paenibacillus larvae عامل لوک آمریکائی زنبورعسل در شرایط آزمایشگاه. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 29(3 (پیاپی 112))، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/200849/fa

    Vancouver: کپی

    مرادی مصطفی، اونق عبدالغفار. بررسی اثرات ضد باکتریائی باکتریهای Lactobacillus casei و Lactobacillus acidophilus روی باکتری Paenibacillus larvae عامل لوک آمریکائی زنبورعسل در شرایط آزمایشگاه. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1395؛29(3 (پیاپی 112)):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/200849/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی مرادی، و عبدالغفار اونق، “بررسی اثرات ضد باکتریائی باکتریهای Lactobacillus casei و Lactobacillus acidophilus روی باکتری Paenibacillus larvae عامل لوک آمریکائی زنبورعسل در شرایط آزمایشگاه،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 29، no. 3 (پیاپی 112)، pp. 25–36، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200849/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا