مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

297
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

489
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ضد باکتریائی عصاره الکلی آویشن علیه باکتری پنی باسیلوس لاروا عامل بیماری لوک آمریکائی زنبورعسل و میزان سالم بودن آن برای زنبوران بالغ

صفحات

 صفحه شروع 118 | صفحه پایان 127

چکیده

 در این بررسی اثرات ضد باکتریائی عصاره اتانولی آویشن روی باکتری پنی باسیلوس لاروا عامل بیماری لوک آمریکایی زنبورعسل و میزان سالم بودن این عصاره برای زنبوران بالغ مورد مطالعه قرار گرفت. ابتدا از برگ های گیاه آویشن با استفاده از الکل اتانول عصاره گیری به عمل آمد. سپس رقت های مختلف از عصاره در محیط کشت مایع و دیسک های کاغذی استاندارد ایجاد گردید و باکتری پنی باسیلوس لاروا به دو شیوه انتشار در آگار و براث دیلوشن تحت تأثیر آن ها قرار داده شد. همچنین تعدادی زنبورعسل بالغ در گروه های مختلف با رقت های مختلف عصاره الکلی آویشن مورد تغذیه قرار گرفتند. رقت های مختلف عصاره الکلی آویشن باعث مهار رشد باکتری پنی باسیلوس لاروا در محیط کشت شد و با گروه های شاهد تفاوت معنی داری مشاهده گردید (05/0>p). همچنین رقت های مختلف عصاره الکلی آویشن در مقایسه با گروه های شاهد, منجر به بروز هیچ گونه عارضه ای در زنبوران بالغ تحت درمان نگردیدند. تحقیق حاضر نشان داد که عصاره الکلی گیاه آویشن دارای اثرات ضد باکتریائی زیادی روی باکتری پنی باسیلوس لاروا عامل بیماری لوک آمریکائی زنبورعسل در محیط کشت بوده و با توجه به سالم بودن برای زنبوران بالغ, در صورت بررسی های بیشتر می تواند به عنوان یکی از روش های مبارزه با بیماری مذکور مورد توجه قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرادی، مصطفی. (1398). بررسی اثرات ضد باکتریائی عصاره الکلی آویشن علیه باکتری پنی باسیلوس لاروا عامل بیماری لوک آمریکائی زنبورعسل و میزان سالم بودن آن برای زنبوران بالغ. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 32(4 (پیاپی 125) )، 118-127. SID. https://sid.ir/paper/370233/fa

    Vancouver: کپی

    مرادی مصطفی. بررسی اثرات ضد باکتریائی عصاره الکلی آویشن علیه باکتری پنی باسیلوس لاروا عامل بیماری لوک آمریکائی زنبورعسل و میزان سالم بودن آن برای زنبوران بالغ. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(4 (پیاپی 125) ):118-127. Available from: https://sid.ir/paper/370233/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی مرادی، “بررسی اثرات ضد باکتریائی عصاره الکلی آویشن علیه باکتری پنی باسیلوس لاروا عامل بیماری لوک آمریکائی زنبورعسل و میزان سالم بودن آن برای زنبوران بالغ،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 4 (پیاپی 125) ، pp. 118–127، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370233/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا