APA:
کپیفخرایی، جعفر، لطف الهیان، هوشنگ، شیوازاد، محمود، و چمنی، محمد. (1390). تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه لیزین در جیره غذایی مرغ های مادر گوشتی آرین بر روی سیستم ایمنی و برخی صفات بیوشیمیایی سرم خون. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 24(1 (پیاپی 90))، 48-57. SID. https://sid.ir/paper/200980/fa
Vancouver:
کپیفخرایی جعفر، لطف الهیان هوشنگ، شیوازاد محمود، چمنی محمد. تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه لیزین در جیره غذایی مرغ های مادر گوشتی آرین بر روی سیستم ایمنی و برخی صفات بیوشیمیایی سرم خون. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1390؛24(1 (پیاپی 90)):48-57. Available from: https://sid.ir/paper/200980/fa
IEEE:
کپیجعفر فخرایی، هوشنگ لطف الهیان، محمود شیوازاد، و محمد چمنی، “تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه لیزین در جیره غذایی مرغ های مادر گوشتی آرین بر روی سیستم ایمنی و برخی صفات بیوشیمیایی سرم خون،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 24، no. 1 (پیاپی 90)، pp. 48–57، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200980/fa