مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

957
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

671
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح متفاوت ویتامین E جیره غذایی بر راندمان مرغ های مادر گوشتی و ایمنی هومورال

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 26

چکیده

 تعداد 280 قطعه مرغ مادر گوشتی سو یه تجاری آرین بصورت تصادفی به هفت گروه آزمایشی تقسیم شدند. تیمارها شامل شش گروه آزمایشی بودند که جیره های حاوی سطوح 20, 40, 60, 80, 100 و 120 واحد بین المللی ویتامین E در کیلوگرم را در سنین 26 تا 35 هفتگی دریافت کردند. گروهی هم به عنوان گروه شاهد جیره بدون ویتامین E مکمل را دریافت کرد. تولید و وزن تخم مرغ, باروری, ماندگاری و جوجه درآوری (30 و 35 هفتگی) تحت تاثیر سطح ویتامین E در جیره مرغ های مادر قرار نگرفت. ولی پرندگانی که40 واحد بین المللی ویتامین E در کیلوگرم جیره را دریافت کردند در 35 هفتگی جوجه درآوری (بر اساس تخم مرغ بارور) بیشتری در مقایسه با مرغ های مادری داشتند که سطوح 0 و 20 واحد بین المللی ویتامین E را دریافت کردند (به ترتیب 90.79% در مقابل 85.09% و 86.60%). سطوح ویتامین E تاثیری بر تیتر آنتی بادی (IgG) بر علیه ویروس بیماری نیوکاسل در مرغ های مادر در سن 35 هفتگی نداشت. تیتر آنتی بادی جوجه های یکروزه حاصل از مرغ های مادری که 60 واحد بین المللی ویتامین  Eدر کیلوگرم جیره را دریافت کردند بیشتر (p<0.05) از جوجه هایی بود که مادرانشان 0 و 20 واحد بین المللی ویتامین E را دریافت کردند. نتایج این تحقیق نشان داد که نیاز ویتامین  Eدر مرغ های مادر گوشتی آرین جهت تداوم جوجه درآوری مطلوب 40 واحد بین المللی در کیلوگرم جیره و برای به حداکثر رساندن انتقال آنتی بادی از مرغ مادر به نتاج احتمالا بیشتر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری اندی، محمد، و افشار، مجید. (1386). اثر سطوح متفاوت ویتامین E جیره غذایی بر راندمان مرغ های مادر گوشتی و ایمنی هومورال. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 1(1)، 19-26. SID. https://sid.ir/paper/175631/fa

    Vancouver: کپی

    امیری اندی محمد، افشار مجید. اثر سطوح متفاوت ویتامین E جیره غذایی بر راندمان مرغ های مادر گوشتی و ایمنی هومورال. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1386؛1(1):19-26. Available from: https://sid.ir/paper/175631/fa

    IEEE: کپی

    محمد امیری اندی، و مجید افشار، “اثر سطوح متفاوت ویتامین E جیره غذایی بر راندمان مرغ های مادر گوشتی و ایمنی هومورال،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 1، no. 1، pp. 19–26، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175631/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button