مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

697
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

552
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیم های گوارشی، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 74

چکیده

 هدف از این مطالعه, تعیین اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر روی فعالیت آنزیم های گوارشی, ترکیبات بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) با میانگین وزنی 0.3±7.64 گرم بود. این مطالعه در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 3 تیمار و 3 تکرار در تانک های فایبرگلاس 300 لیتری انجام شد. ماهیان با جیره های حاوی 0, 400 و 800 میلی گرم لاکتوفرین در هر کیلوگرم غذا به مدت 42 روز تغذیه شدند. در پایان آزمایش نمونه های لاشه و روده جمع آوری شد. نتایج حاصل نشان داد که لاکتوفرین جیره فعالیت آنزیم های گوارشی شامل پروتئاز, آمیلاز و لیپاز ماهی صبیتی را تغییر نداد (p>0.05). در این آزمایش رابطه همبستگی ضعیف, مثبت و غیر معنی داری بین لاکتوفرین جیره و فعالیت آنزیم پروتئاز, آمیلاز و لیپاز مشاهده شد (P>0.05). نتایج این مطالعه نشان داد که سطوح مختلف لاکتوفرین تاثیری بر روی ترکیب بیوشیمیایی بدن شامل پروتئین, خاکستر و رطوبت و فلور باکتریایی روده ندارد (P>0.05), اما میزان چربی لاشه در ماهیان تغذیه شده با 400 میلی گرم لاکتوفرین در هر کیلوگرم غذا به صورت معنی داری بالاتر از گروه شاهد بود (p<0.05). به طور کلی, این مطالعه نشان داد که فعالیت آنزیم های گوارشی به وسیله لاکتوفرین جیره تحت تاثیر قرار نمی گیرد. علاوه بر این, می توان نتیجه گیری کرد که تغذیه ماهی صبیتی با جیره حاوی 400 و 800 میلی گرم لاکتوفرین در هر کیلوگرم غذا برای یک دوره 6 هفته ای ترکیب بیوشیمیایی بدن و فلور باکتریایی روده را بهبود نمی بخشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرشدی، وحید، آق، ناصر، مرمضی، جاسم، نوری، فرزانه، و محمدیان، تکاور. (1395). اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیم های گوارشی, ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 29(4 (پیاپی 113))، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/200985/fa

    Vancouver: کپی

    مرشدی وحید، آق ناصر، مرمضی جاسم، نوری فرزانه، محمدیان تکاور. اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیم های گوارشی, ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1395؛29(4 (پیاپی 113)):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/200985/fa

    IEEE: کپی

    وحید مرشدی، ناصر آق، جاسم مرمضی، فرزانه نوری، و تکاور محمدیان، “اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیم های گوارشی, ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 29، no. 4 (پیاپی 113)، pp. 65–74، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200985/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا