مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,000
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

225
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 31

چکیده

 در این پژوهش تعداد 225 قطعه بلدرچین یک روزه به مدت 35 روز در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار, 3 تکرار و 15 قطعه بلدرچین در هر تکرار, به منظور بررسی صفات تولیدی, اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمارها شامل جیره شاهد و جیره های با سطوح 0.5, 1, 1.5 و 2 درصد پودر آویشن بودند. صفات خوراک مصرفی, افزایش وزن و ضریب تبدیل به-صورت دوره ای اندازه گیری شدند. بر اساس نتایج این آزمایش سطح 2 درصد آویشن سبب کاهش خوراک مصرفی در دوره رشد و کل دوره پرورش گردید (0.05>P). سطوح 1.5 و 2 درصد آویشن در کل دوره افزایش وزن را نسبت به تیمار شاهد کاهش دادند (0.05>P). جیره حاوی 0.5 درصد آویشن سبب بهبود ضریب تبدیل در دوره آغازین شد (0.05>P), اما ضریب تبدیل در دوره رشد و کل دوره تفاوت معنی داری نداشت (p>0.05). وزن نسبی ترکیبات لاشه و اجزای دستگاه گوارش تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفتند (p>0.05). بیشترین وزن نسبی طحال و بورس فابرسیوس ب هترتیب در سطوح 1 و 2 درصد آویشن شیرازی مشاهده شد (p<0.05). سطح 2 درصد آویشن سبب کاهش وزن نسبی لوله تخم بر و فولیکول ها و همچنین سبب کاهش تعداد فولیکول ها و طول لوله تخ مبر نسبت به تیمار شاهد شد (p<0.05). پایداری اکسیداتیو گوشت در روز کشتار تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت(p>0.05) , اما شمارش میکروبی گوشت در تمامی سطوح پودر آویشن کاهش معنی داری نسبت به تیمار شاهد داشت(p<0.05) . در کل می توان بیان کرد که استفاده از آویشن در جیره بلدرچین به طور معنی داری سبب کاهش مقدار خوراک مصرفی و بهبود ضریب تبدیل م یشود. از طرفی رشد و توسعه اجزای دستگاه تولید مثلی و شمارش میکروبی گوشت بلدرچین نیز تحت تاثیر قرار می گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابوالوردی، مجتبی، چاجی، مرتضی، طباطبایی وکیلی، صالح، محمدآبادی، طاهره، و قربانی، محمدرضا. (1396). تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی, اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 30(1 (پیاپی 114))، 21-31. SID. https://sid.ir/paper/201015/fa

    Vancouver: کپی

    ابوالوردی مجتبی، چاجی مرتضی، طباطبایی وکیلی صالح، محمدآبادی طاهره، قربانی محمدرضا. تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی, اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1396؛30(1 (پیاپی 114)):21-31. Available from: https://sid.ir/paper/201015/fa

    IEEE: کپی

    مجتبی ابوالوردی، مرتضی چاجی، صالح طباطبایی وکیلی، طاهره محمدآبادی، و محمدرضا قربانی، “تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی, اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 30، no. 1 (پیاپی 114)، pp. 21–31، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201015/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button