APA:
کپیابوالوردی، مجتبی، چاجی، مرتضی، طباطبایی وکیلی، صالح، محمدآبادی، طاهره، و قربانی، محمدرضا. (1396). تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی, اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 30(1 (پیاپی 114))، 21-31. SID. https://sid.ir/paper/201015/fa
Vancouver:
کپیابوالوردی مجتبی، چاجی مرتضی، طباطبایی وکیلی صالح، محمدآبادی طاهره، قربانی محمدرضا. تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی, اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1396؛30(1 (پیاپی 114)):21-31. Available from: https://sid.ir/paper/201015/fa
IEEE:
کپیمجتبی ابوالوردی، مرتضی چاجی، صالح طباطبایی وکیلی، طاهره محمدآبادی، و محمدرضا قربانی، “تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی, اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 30، no. 1 (پیاپی 114)، pp. 21–31، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201015/fa