مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

775
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

669
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غوطه وری در عصاره آب گرم جلبک Sargassum glaucescens بر بازماندگی و برخی از فاکتورهای ایمنی در میگوی سفید هندی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 در این مطالعه جلبک قهوه ایSargassum glaucescens , که در خلیج فارس و سواحل استان بوشهر به وفور یافت می شود, جمع آوری گردید و پس از عصاره گیری با آب داغ, اقدام به لئوفلیزه کردن عصاره حاصل گردید. برای بررسی تاثیر هر یک از غلظت های جلبک نامبرده بر میگوهای سفید هندی (1.20±11.32 گرمی) پس از دو هفته استرس زدایی در ایستگاه تحقیقاتی شغاب وابسته به پژوهشکده میگوی کشور, در آب دریای (با شوری 39 ppt و دمای 1±25 درجه سانتی گراد) حاوی غلظت های 100, 300 و 500 میلی گرم در لیتر از عصاره جلبک, غوطه ور شد و میزان پیشگیری از بیماری لکه سفید و فاکتورهای ایمنی (تعداد هموسیت کل (THC), میزان پروتئین پلاسمای کل (TPP), فعالیت فاگوسیتی) در میگوهای سفید هندی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که غوطه ور ساختن میگوهای سفید هندی در 300 و 500 میلی گرم در لیتر عصاره آب گرم جلبک S. glaucescens به مدت 2 الی 3 ساعت, در افزایش THC,TPP  و فعالیت فاگوسیتوزی موثر می باشد. علاوه بر این غوطه وری به مدت 3 ساعت در آب دریای حاوی 100, 300 و 500 میلی گرم بر لیتر از عصاره آب گرم جلبک S. glaucescens, در افزایش میزان بازماندگی میگوهای سفید هندی موثر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قائدنیا، بابک، میربخش، مریم، یگانه، وحید، و مهرابی، محمدرضا. (1391). تاثیر غوطه وری در عصاره آب گرم جلبک Sargassum glaucescens بر بازماندگی و برخی از فاکتورهای ایمنی در میگوی سفید هندی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 25(1 (پیاپی 94))، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/201050/fa

    Vancouver: کپی

    قائدنیا بابک، میربخش مریم، یگانه وحید، مهرابی محمدرضا. تاثیر غوطه وری در عصاره آب گرم جلبک Sargassum glaucescens بر بازماندگی و برخی از فاکتورهای ایمنی در میگوی سفید هندی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1391؛25(1 (پیاپی 94)):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/201050/fa

    IEEE: کپی

    بابک قائدنیا، مریم میربخش، وحید یگانه، و محمدرضا مهرابی، “تاثیر غوطه وری در عصاره آب گرم جلبک Sargassum glaucescens بر بازماندگی و برخی از فاکتورهای ایمنی در میگوی سفید هندی،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 25، no. 1 (پیاپی 94)، pp. 1–10، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201050/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button