مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

816
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از عصاره آب گرم جلبک قهوه ای Sargassum glaucescens به روش غوطه وری بر پاسخ های ایمنی میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus)

صفحات

 صفحه شروع 616 | صفحه پایان 630

چکیده

 توسعه پرورش میگو, علی رغم ضرورت جهانی آن, مشکلات اکولوژیک و پاتولوژیک بسیاری را برای کشورهای تولیدکننده میگو ایجاد کرده است. سیستم ایمنی میگو, عنصری کلیدی در طراحی استراتژی های کنترلی, جهت کنترل بیماری های تهدیدکننده این صنعت می باشد. در این مطالعه تعداد هموسیت کل (THC), تعداد افتراقی هموسیت ها (DHC), میزان پروتئین پلاسمای کل (TPP), فعالیت فاگوسیتی, توان حذف باکتریایی و توانایی باکتری کشی, در میگوهای سفید هندی با میانگین وزنی (11.32±1.20 g) پس از غوطه وری در آب دریا (شوری 39 ppt و دما (25±1oC) حاوی 100, 300 و 500 mg/l عصاره آب گرم جلبک قهوه ای Sargassum glaucescens پس از 1, 2, 3 و 4 ساعت غوطه وری اندازه گیری و تعیین گردید. این پارامترها در تیمار 100 mg/l پس از 3 ساعت و در تیمارهای 300 و 500 mg/l پس از 1 ساعت غوطه وری افزایش معنی دار نشان داد. میگوهای سفید هندی پس از 2 ساعت غوطه وری در غلضت های 300 و 500 mg/l افزایش مغنی داری را در فعالیت فاگوسیتی و توان خذف باکتری های Vibrio spp. مشاهده گردید اما فعالیت باکتری کشی در برخی از تیمارها پس از 1 ساعت نیز افزایش معنی داری را نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قائدنیا، بابک، مهرابی، محمدرضا، میربخش، مریم، یگانه، وحید، حسین خضری، پریسا، غریبی، قاسم، و غفارجباری، امیر. (1390). تاثیر استفاده از عصاره آب گرم جلبک قهوه ای Sargassum glaucescens به روش غوطه وری بر پاسخ های ایمنی میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 10(4)، 616-630. SID. https://sid.ir/paper/85983/fa

    Vancouver: کپی

    قائدنیا بابک، مهرابی محمدرضا، میربخش مریم، یگانه وحید، حسین خضری پریسا، غریبی قاسم، غفارجباری امیر. تاثیر استفاده از عصاره آب گرم جلبک قهوه ای Sargassum glaucescens به روش غوطه وری بر پاسخ های ایمنی میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1390؛10(4):616-630. Available from: https://sid.ir/paper/85983/fa

    IEEE: کپی

    بابک قائدنیا، محمدرضا مهرابی، مریم میربخش، وحید یگانه، پریسا حسین خضری، قاسم غریبی، و امیر غفارجباری، “تاثیر استفاده از عصاره آب گرم جلبک قهوه ای Sargassum glaucescens به روش غوطه وری بر پاسخ های ایمنی میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus)،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 10، no. 4، pp. 616–630، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85983/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا