مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

761
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

572
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر گونه شته و میزبان گیاهی آن روی تغذیه و طول عمربالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Neur :chrysopidae

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 34

چکیده

 اثر تغذیه از گونه شته و نوع میزبان گیاهی آن روی طول عمر و میزان تغذیه لارو بالتوری سبز معمولی (Chrysoperla carnea) مورد بررسی قرار گرفت. شته معمولی گندم (Sitobion avenae) و شته خرزهره (Aphis nerii) به عنوان میزبان این شکارگر انتخاب شدند. در این تحقیق گونه S. avenae روی دو گونه میزبان, گندم (میزبان اصلی) و خرزهره (میزبان اجباری) پرورش داده شد و در اختیار لارو بالتوری سبز قرار گرفت. این آزمایش در شرایط دمایی 25±2 درجه سلسیوس, رطوبت نسبی 70±5%, طول مدت روشنایی 16 و تاریکی 8 ساعت انجام شد. بر اساس داده های بدست آمده اثر گونه شته و میزبان گیاهی روی طول عمر و میزان تغذیه لارو بالتوری اختلاف معنی داری داشت. متوسط تغذیه لارو سن دوم بالتوری سبز Ch. carnea از شته معمولی گندم, شته خرزهره و شته معمولی گندم که از خرزهره تغذیه کرده بود به ترتیب 40.3±0.98, 19.5±0.50 و 30.6±1.1 شته بود که با یکدیگر اختلاف آماری داشتند. هم چنین طول عمر لارو سن 2 بالتوری سبز که از شته های مختلف تغذیه کرده بود, به ترتیب 3.7±0.15, 7.8±0.29 و 6±0.21 روز ثبت گردید که در این ارتباط نیز اختلاف آماری وجود داشت. نتایج نشان داد که خصوصیات زیستی لاروهای بالتوری سبز به میزان زیادی وابسته به کیفیت غذایی است که از آن تغذیه می کنند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرحی، سارا، حسامی، شهرام، و غیبی، مهدی. (1393). مطالعه اثر گونه شته و میزبان گیاهی آن روی تغذیه و طول عمربالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Neur :chrysopidae. تحقیقات حشره شناسی، 6(1 (پیاپی 21))، 27-34. SID. https://sid.ir/paper/201114/fa

    Vancouver: کپی

    فرحی سارا، حسامی شهرام، غیبی مهدی. مطالعه اثر گونه شته و میزبان گیاهی آن روی تغذیه و طول عمربالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Neur :chrysopidae. تحقیقات حشره شناسی[Internet]. 1393؛6(1 (پیاپی 21)):27-34. Available from: https://sid.ir/paper/201114/fa

    IEEE: کپی

    سارا فرحی، شهرام حسامی، و مهدی غیبی، “مطالعه اثر گونه شته و میزبان گیاهی آن روی تغذیه و طول عمربالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Neur :chrysopidae،” تحقیقات حشره شناسی، vol. 6، no. 1 (پیاپی 21)، pp. 27–34، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201114/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button