مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

804
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ژنتیکی و اکسیداسیونی عصاره های ملخ شاخک بلند (Callimenus latipes Stal (Tettigoniidae: Bradyporinae روی محیط کشت خون انسان

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 5

چکیده

 هدف از این تحقیق مطالعه اثرات ژنتیکی و اکسیداسیونی عصاره های مختلف ملخ شاخک بلند Callimenus latipes Stal, 1875 (Tettigoniidae: Bradyporinae) (در حلال های مختلف استون, اتانول و اتر) روی گلبول های سفید انسان می باشد. ما از تست میکرونوکلئوس (MN) برای مشاهده آسیب شناسی استفاده کردیم. علاوه بر این ظرفیت کلی آنتی اکسیدانی خون اندازه گیری شد تا حالت اکسیداسیونی آن ارزیابی شود. برای این منظور, خون رقیق شده با هپارین از دو مرد سالم غیرسیگاری که در معرض هیچ عامل ژنوتوگزیکی قرار نگرفته بودند مورد استفاده قرار گرفت. عصاره تمام اعضا بدن ملخ استرلیزه شده و به غلظت های 1- 160 پی پی ام به محیط کشت خون اضافه شد. نتایج نشان داد که کاربرد عصاره ها باعث بالا بردن تعداد هستک ها گردید. ولی در غلظت های بالا 80- 160 پی پی ام عصاره ها باعث کاهش سطح کلی ظرفیت آنتی اکسیدانی خون شدند. بنابراین, پیشنهاد می شود که Callimenus latipes می تواند به صورت ایمن به مصرف خوراکی برسد. با وجود این لازم است خاصیت مسمومیت سیتوپلاسمی این عصاره ها در دزهای بالاتر مورد بررسی قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اینسکارا، آمیت، ترکز، حسن، میمیس، اری، گونر، ادم، و وفایی شوشتری، رضا. (1389). اثرات ژنتیکی و اکسیداسیونی عصاره های ملخ شاخک بلند (Callimenus latipes Stal (Tettigoniidae: Bradyporinae روی محیط کشت خون انسان. تحقیقات حشره شناسی، 2(1 (پیاپی 5))، 1-5. SID. https://sid.ir/paper/201258/fa

    Vancouver: کپی

    اینسکارا آمیت، ترکز حسن، میمیس اری، گونر ادم، وفایی شوشتری رضا. اثرات ژنتیکی و اکسیداسیونی عصاره های ملخ شاخک بلند (Callimenus latipes Stal (Tettigoniidae: Bradyporinae روی محیط کشت خون انسان. تحقیقات حشره شناسی[Internet]. 1389؛2(1 (پیاپی 5)):1-5. Available from: https://sid.ir/paper/201258/fa

    IEEE: کپی

    آمیت اینسکارا، حسن ترکز، اری میمیس، ادم گونر، و رضا وفایی شوشتری، “اثرات ژنتیکی و اکسیداسیونی عصاره های ملخ شاخک بلند (Callimenus latipes Stal (Tettigoniidae: Bradyporinae روی محیط کشت خون انسان،” تحقیقات حشره شناسی، vol. 2، no. 1 (پیاپی 5)، pp. 1–5، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201258/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button