Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

628
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

519
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان کوفتگی میوه زیتون تحت بارگذاری ضربه

صفحات

 صفحه شروع 365 | صفحه پایان 376

چکیده

 آسیب های مکانیکی ضربه ناشی از برداشت مکانیزه, انتقال و یا فرآوری محصولات کشاورزی تازه هر ساله باعث کاهش چشم گیری از درآمد تولید مواد غذایی می شود. میوه زیتون هم مانند بسیاری دیگر از میوه ها به ضربه بسیار حساس می باشد که می تواند منجر به آسیب مکانیکی (کوفتگی) گردد و باعث کاهش کیفیت این محصول شود. در این تحقیق, شکل کوفتگی در رقم روغنی, بیضوی و کشیده و در رقم کنسروالیا, کروی و متمرکز بود که علت آن می تواند به علت تفاوت در میزان کرویت و در نتیجه تفاوت در سطح برخورد در هنگام ضربه باشد. تأثیر رقم, جرم و ارتفاع سقوط بر مساحت و حجم کوفتگی با استفاده از آزمایش سقوط آزاد در دو رقم زیتون کنسروالیا و روغنی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تأثیر عوامل آزمایش بر روی حجم و سطح کوفتگی معنی دار بود و با افزایش ارتفاع و جرم حجم و سطح کوفتگی افزایش یافت. رقم روغنی به طور معنی داری سطح و حجم کوفتگی بالاتری نسبت به رقم کنسروالیا داشت. تأثیر نیرو و انرژی ضربه بر حجم کوفتگی نیز معنی دار شد و با افزایش نیرو و انرژی میزان حجم کوفتگی برای دو رقم مورد آزمایش افزایش یافت. سطح انرژی و نیرو در رقم کنسروالیا به علت جرم بالاتر این رقم, بالاتر بود در حالی که به علت تفاوت های ظاهری دو رقم و کمتر بودن کرویت و ضخامت گوشت نسبت به هسته در رقم روغنی حجم کوفتگی بیشتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کارگرپور، هدی، توکلی هشجین، تیمور، همت، عباس، و قبادیان، برات. (1397). بررسی میزان کوفتگی میوه زیتون تحت بارگذاری ضربه. ماشین های کشاورزی، 8(2 )، 365-376. SID. https://sid.ir/paper/201405/fa

    Vancouver: کپی

    کارگرپور هدی، توکلی هشجین تیمور، همت عباس، قبادیان برات. بررسی میزان کوفتگی میوه زیتون تحت بارگذاری ضربه. ماشین های کشاورزی[Internet]. 1397؛8(2 ):365-376. Available from: https://sid.ir/paper/201405/fa

    IEEE: کپی

    هدی کارگرپور، تیمور توکلی هشجین، عباس همت، و برات قبادیان، “بررسی میزان کوفتگی میوه زیتون تحت بارگذاری ضربه،” ماشین های کشاورزی، vol. 8، no. 2 ، pp. 365–376، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201405/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا