مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

732
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

936
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضربه ناشی از سقوط بر کوفتگی میوه انار

صفحات

 صفحه شروع 176 | صفحه پایان 187

چکیده

 فرآیند انتقال میوه ها از باغ تا فروشگاه بسیار پیچیده می باشد که در نتیجه میوه در معرض انواع مختلف بارهای استاتیکی و دینامیکی قرار می گیرد که آسیب و کوفتگی می تواند نتیجه این رخداد باشد. سطح و حجم کوفتگی به عنوان مهمترین پارامترها, جهت ارزیابی آسیب وارده به میوه در مراحل برداشت و پس از برداشت می باشد. با توجه به محدودیت های روش های آزمون متعارف کوفتگی (ASTM D3332 استاندارد روش های آزمون برای آسیب پذیر بودن شوک های مکانیکی محصولات), روش و طرزکار برای تعیین مرز کوفتگی برای میوه انار با وفق دادن آزمون های سقوط آزاد محقق شد. آزمون های سقوط آزاد با چندین ارتفاع سقوط بر روی میوه انار رقم ملس ساوه انجام شد. شتاب و سرعت وارد شده به میوه به سبب ضربه ناشی از سقوط در طول تماس در ارتفاعات سقوط مختلف به دست آمد و حدود کوفتگی ناشی از سقوط میوه انار در سطوح کوفتگی مختلف با ترکیب آزمون ها و آنالیزهای تئوری تعیین شد. ارتفاع سقوط بحرانی انار در سطح کوفتگی معین مشخص شد و رابطه خطی بین ارتفاع سقوط و حجم کوفتگی برای انار ملس ساوه به دست آمد. همچنین نشان داده شد حتی اگر سرعت ضربه ناشی از سقوط به صفر برسد, میوه می تواند کوفته شود در صورتی که شتاب ضربه از یک مقدار معین (شتاب بحرانی) تجاوز کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدشفیع، محمد، رجبی پور، علی، مبلی، حسین، و خانعلی، مجید. (1395). اثر ضربه ناشی از سقوط بر کوفتگی میوه انار. ماشین های کشاورزی، 6(1)، 176-187. SID. https://sid.ir/paper/201429/fa

    Vancouver: کپی

    محمدشفیع محمد، رجبی پور علی، مبلی حسین، خانعلی مجید. اثر ضربه ناشی از سقوط بر کوفتگی میوه انار. ماشین های کشاورزی[Internet]. 1395؛6(1):176-187. Available from: https://sid.ir/paper/201429/fa

    IEEE: کپی

    محمد محمدشفیع، علی رجبی پور، حسین مبلی، و مجید خانعلی، “اثر ضربه ناشی از سقوط بر کوفتگی میوه انار،” ماشین های کشاورزی، vol. 6، no. 1، pp. 176–187، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201429/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button