مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

378
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

467
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثرات ضربه های استاتیکی و دینامیکی بر سطح کوفتگی و تغییر پارامترهای فیزیولوژیک میوه سیب

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 111

چکیده

 در این پژوهش ضربه های استاتیکی و دینامیکی و همچنین زمان انبارداری, به عنوان فاکتورهای مستقل در نظر گرفته شد و اثرات این عوامل, بر روی پارامترهای شیمیایی مهم, از جمله قند, اسیدیته و فنل اندازه-گیری و سطح کوفتگی سیب, مورد بررسی قرار گرفت. مساحت کوفتگی با استفاده از تکنیک پردازش تصویر و به کمک نرم افزارImageJ اندازه گیری شد. ضربه استاتیکی, به وسیله دستگاه نیرو-تغییر شکل انجام شد و شامل سه سرعت بارگذاری 5, 7 و 10mm/min و به مدت 1 دقیقه بود. ضربه دینامیکی, به وسیله یک پاندول که انرژی وارده به سیب در اثر سقوط از ارتفاع را شبیه سازی می کرد به نمونه ها وارد شد. مقدار انرژی معادل 25/2, 3 و75/3 ژول بود. سیب های ضربه دیده در 3 مدت زمان 20, 40 و 60 روز نگه داری شدند, تا اثرات ضربه بر تغییرات پارامترهای شیمیایی اندازه گیری شده و همچنین سطح کوفتگی معین شود. آزمایش ها به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی و در 3 سطح و 3 تکرار انجام شد. نتایج آزمایش ها نشان داد که تغییرات اسیدیته و سطح کوفتگی در مدت انبار مانی تحت ضربه استاتیکی و دینامیکی در سطح 1 و 5 درصد و برای فنل و قند کل به ترتیب در سطح 5 و 1 معنی دار بود؛ همچنین در این آزمایش, با گذشت زمان, به طور کلی میزان قند و اسیدیته کاهش و فنل و سطح کوفتگی افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زیارتبان، آرمین، آزادبخت، محسن، و قاسم نژاد، عظیم. (1397). مطالعه اثرات ضربه های استاتیکی و دینامیکی بر سطح کوفتگی و تغییر پارامترهای فیزیولوژیک میوه سیب. مهندسی زراعی (مجله علمی کشاورزی)، 41(3 )، 97-111. SID. https://sid.ir/paper/233711/fa

    Vancouver: کپی

    زیارتبان آرمین، آزادبخت محسن، قاسم نژاد عظیم. مطالعه اثرات ضربه های استاتیکی و دینامیکی بر سطح کوفتگی و تغییر پارامترهای فیزیولوژیک میوه سیب. مهندسی زراعی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1397؛41(3 ):97-111. Available from: https://sid.ir/paper/233711/fa

    IEEE: کپی

    آرمین زیارتبان، محسن آزادبخت، و عظیم قاسم نژاد، “مطالعه اثرات ضربه های استاتیکی و دینامیکی بر سطح کوفتگی و تغییر پارامترهای فیزیولوژیک میوه سیب،” مهندسی زراعی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 41، no. 3 ، pp. 97–111، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233711/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button