مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,477
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

926
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تکمیلی خصوصیات مهم ژنوتیپ های انجیر خوراکی (.Ficus carica L) استان فارس

صفحات

 صفحه شروع 193 | صفحه پایان 205

چکیده

 خصوصیات میوه و برگ ژنوتیپ های انجیر خوراکی و انجیر بر (کاپریفیگ) مناطق مهم انجیرکاری استان فارس شامل استهبانات, آبسرد خفر, دوست ایران (کازرون) و مروارید (داراب) طی سال های 1377تا 1380 مطالعه شدند. ارقام انجیر این مناطق با نام محلی پلاک گذاری شده وخصوصیات مرفولوژیکی برگ و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه محصول اصلی (Main crop) هر رقم اندازه گیری و یادداشت شدند. در پژوهش حاضر تعداد یازده رقم انجیر بر و بیست و دو رقم انجیر خوراکی مورد مطالعه قرار گرفتند. همه ارقام انجیر خوراکی مطالعه شده به گروه انجیرهای ازمیر تعلق داشته و برای تشکیل میوه نیاز به گرده افشانی داشتند. تعداد پنج رقم از انجیرهای خوراکی مورد مطالعه  برای تولید انجیر خشک و مابقی به منظور تولید انجیرهای تازه خوری مناسب بودند. نتایج تجزیه کلاستر ارقام خوراکی نشان داد که رقم خرفک با رقم پیوس با 84 درصد تشابه بیشترین و رقم ترشوک با رقم المی سیاه با 42 درصد تشابه کمترین شباهت و قرابت ژنتیکی را داشتند. هم چنین نتایج نشان داد رقم سبز در استهبان و پیوس در دوست ایران کازرون, که برای تولید میوه نیاز به گرده افشانی دارند, مهم ترین ارقام برای تولید انجیر خشک هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفایی، هما، کرمی، محمدجواد، و قنواتی، فرنگیس. (1387). بررسی تکمیلی خصوصیات مهم ژنوتیپ های انجیر خوراکی (.Ficus carica L) استان فارس . نهال و بذر، 24(1)، 193-205. SID. https://sid.ir/paper/20393/fa

    Vancouver: کپی

    صفایی هما، کرمی محمدجواد، قنواتی فرنگیس. بررسی تکمیلی خصوصیات مهم ژنوتیپ های انجیر خوراکی (.Ficus carica L) استان فارس . نهال و بذر[Internet]. 1387؛24(1):193-205. Available from: https://sid.ir/paper/20393/fa

    IEEE: کپی

    هما صفایی، محمدجواد کرمی، و فرنگیس قنواتی، “بررسی تکمیلی خصوصیات مهم ژنوتیپ های انجیر خوراکی (.Ficus carica L) استان فارس ،” نهال و بذر، vol. 24، no. 1، pp. 193–205، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20393/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button