مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

548
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

204
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمایی بر بازده عصاره و ترکیبات فنلی گل محمدی(Rosa damascene Mill)

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 85

چکیده

 سابقه و هدف: گل محمدی با نام علمیRosa damascene Mill. می باشد تحقیق حاضر به منظور بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی این گونه گیاهی تحت تاثیر دو نوع کود دامی و شیمیاییانجام شده است. مواد و روش ها: پس از اعمال تیمارهای مورد نظر (کود دامی و شیمائی), در دو رویشگاه و در3 تکرار, عصاره گیری از نمونه ها به روش خیساندن در اتانول %70 انجام شد, سنجش ترکیبات فنلی وفلاونوئیدی تام به روش اسپکتروفتومتری صورت گرفت. یافته ها: نتایج آزمون فیتوشیمیایی وجود موادی مانند تانن, آنتوسیانین و فلاونوئید و عدم وجود آلکالوئید را در تمام تیمارها را تایید کرد. کود شیمیایی ترکیبات فلاونوئیدی و کود دامی ترکیبات فنلی را افزایش داد. بحث: نتیجه تحقیق حاضر نشان می دهد که روشهای مختلف تغذیه گیاه می توانند بر بازده عصاره و ترکیبات فنلی گیاهان اثر داشته باشند که تاکنون برای این گیاه در منابع علمی گزارش نشده است. نتیجه گیری: تغذیه گیاه به طور مستقیم بر ترکیبات گیاهان تاثیر گذار است و این عامل می تواند جهت مدیریت کمیت و کیفیت ترکیبات استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهقانی بیدگلی، رضا، عبداله پور، زهرا، و اخباری، مریم. (1396). بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمایی بر بازده عصاره و ترکیبات فنلی گل محمدی(Rosa damascene Mill). تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، 8(29 )، 79-85. SID. https://sid.ir/paper/204415/fa

    Vancouver: کپی

    دهقانی بیدگلی رضا، عبداله پور زهرا، اخباری مریم. بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمایی بر بازده عصاره و ترکیبات فنلی گل محمدی(Rosa damascene Mill). تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی[Internet]. 1396؛8(29 ):79-85. Available from: https://sid.ir/paper/204415/fa

    IEEE: کپی

    رضا دهقانی بیدگلی، زهرا عبداله پور، و مریم اخباری، “بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمایی بر بازده عصاره و ترکیبات فنلی گل محمدی(Rosa damascene Mill)،” تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، vol. 8، no. 29 ، pp. 79–85، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/204415/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button