مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

7,544
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,233
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سرطان سینه در زنان و نقش فاکتورهای محیطی در ایجاد آن

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 70

چکیده

 سابقه و هدف: ژن های زیادی به همراه عوامل محیطی متفاوتی در ایجاد سرطان سینه دخالت دارند که هر یک نقش مهمی در افزایش خطر ابتلا به این نوع بیماری در زنان ایفا می کنند. هدف از انجام این مطالعه, بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی متفاوت مانند نقش استروژن, سن, وزن, عادات غذائی, میزان مصرف ویتامین ها و همچنین سابقه خانوادگی در ایجاد سرطان سینه در بیمارانی است که در بیمارستان امام خمینی تهران پذیرش شده بودند.مواد و روش ها: برای این منظور پرسشنامه ای شامل سوالاتی در مورد عوامل فوق, در دسترس بیماران قرار گرفت. سپس, نتایج مطالعات انجام شده توسط نرم افزار (SPSS version 11) مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. این جامعه آماری شامل 100 بیمار مبتلا به سرطان سینه و 100 شخص سالم جهت کنترل بود.یافته ها: بررسی های انجام شده نشان می دهد که بارداری در سنین بالا, بارداری بیش از دو مرتبه و سقط جنین خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد. استفاده از قرص های ضد بارداری نیز یکی دیگر از فاکتورهای مهم محسوب می گردد, چنان که درصد بالائی از بیماران مورد مطالعه از این قرص ها استفاده نموده اند. داشتن اضافه وزن نیز یکی از مهم ترین عواملی است که در ایجاد این نوع سرطان دخیل است. افرادی که در رژیم غذائی شان از انواع ویتامین ها استفاده می کردند, تعداد کمی از مبتلایان را تشکیل می دادند. رابطه مستقیمی بین نوع گوشت مصرفی و تعداد دفعات مصرف آن در طول هفته و خطر ابتلا به سرطان سینه وجود دارد. همچنین مصرف بالای چای و استفاده از غذای آماده در رژیم غذائی نقش مهمی در ایجاد این بیماری بازی می کند. بین سن و خطر ابتلا به این بیماری رابطه معناداری گزارش نشده است. همچنین عدم معاینه فیزیکی توسط پزشک باعث افزایش خطر ابتلا شده است.نتیجه گیری: فاکتورهای محیطی نقش بسزائی در ابتلا زنان به سرطان سینه دارند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عنصری، خدیجه، و رعناپور، ساناز. (1390). سرطان سینه در زنان و نقش فاکتورهای محیطی در ایجاد آن. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، 1(4)، 59-70. SID. https://sid.ir/paper/204440/fa

    Vancouver: کپی

    عنصری خدیجه، رعناپور ساناز. سرطان سینه در زنان و نقش فاکتورهای محیطی در ایجاد آن. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی[Internet]. 1390؛1(4):59-70. Available from: https://sid.ir/paper/204440/fa

    IEEE: کپی

    خدیجه عنصری، و ساناز رعناپور، “سرطان سینه در زنان و نقش فاکتورهای محیطی در ایجاد آن،” تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، vol. 1، no. 4، pp. 59–70، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/204440/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا