APA:
کپیحبیبی، قادر، و عابدینی، معصومه. (1394). اثر کاربرد سیلیکون بر مقدار فنل, سیستم آنتی اکسیدانی و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در میوه های آلوی شابلون انبار شده. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، 5(19)، 93-100. SID. https://sid.ir/paper/204660/fa
Vancouver:
کپیحبیبی قادر، عابدینی معصومه. اثر کاربرد سیلیکون بر مقدار فنل, سیستم آنتی اکسیدانی و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در میوه های آلوی شابلون انبار شده. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی[Internet]. 1394؛5(19):93-100. Available from: https://sid.ir/paper/204660/fa
IEEE:
کپیقادر حبیبی، و معصومه عابدینی، “اثر کاربرد سیلیکون بر مقدار فنل, سیستم آنتی اکسیدانی و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در میوه های آلوی شابلون انبار شده،” تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، vol. 5، no. 19، pp. 93–100، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/204660/fa