مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

872
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

481
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کاربرد سیلیکون بر مقدار فنل، سیستم آنتی اکسیدانی و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در میوه های آلوی شابلون انبار شده

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 100

چکیده

 سابقه و هدف: از آنجایی که در سالهای اخیر نقش عنصر کم مصرف سیلیکون در انبارمانی مورد توجه قرار گرفته است, در این تحقیق, از سیلیکون برای افزایش طول دوره انبارمانی رقم شابلون آلو (Prunussalicina‘Shablon’) استفاده شد.مواد و روش ها: میوه ها بلافاصله پس از برداشت در دو گروه آزمایشی تقسیم بندی و گروه اول به مدت 30 دقیقه در محلول 5 گرم در لیتر سیلیکات و گروه دوم (شاهد) در آب مقطر قرار گرفتند. سپس نمونه ها به دمای 4 درجه سانتیگراد و رطوبت حدود 80 درصد انتقال یافتند.یافته ها:نتایج نشان داد که هر چند تیمار سیلیکون فعالیت آنزیم کاتالاز را در میوه آلو متاثر نکرد ولی باعث کاهش افت وزن میوه ها, افزایش معنی دار غلظت فنل ها و همچنین افزایش فعالیت آنزیم های سوپراکسید دیسموتاز و فنیل آلانین آمونیالیاز نسبت به شاهد شد.بحث: سیلیکون با افزایش فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز باعث کاهش معنی دار مقدار مالون دی آلدئید وبا افزایش فعالیت فنیل آلانین آمونیالیاز باعث زیادشدن غلظت فنل ها در میوه آلو شد و در نهایت توانست باعث بالا رفتن مقاومت میوه ها در برابر تنش سرما شود.نتیجه گیری:سیلیکون از یک طرف با افزایش توان سیستم آنتی اکسیدانت باعث بالا رفتن مقاومت میوه ها در برابر تنش سرما شد و از طرف دیگر با افزایش غلظت فنل ها بر کیفیت و ارزش غذایی آنها افزود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حبیبی، قادر، و عابدینی، معصومه. (1394). اثر کاربرد سیلیکون بر مقدار فنل, سیستم آنتی اکسیدانی و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در میوه های آلوی شابلون انبار شده. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، 5(19)، 93-100. SID. https://sid.ir/paper/204660/fa

    Vancouver: کپی

    حبیبی قادر، عابدینی معصومه. اثر کاربرد سیلیکون بر مقدار فنل, سیستم آنتی اکسیدانی و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در میوه های آلوی شابلون انبار شده. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی[Internet]. 1394؛5(19):93-100. Available from: https://sid.ir/paper/204660/fa

    IEEE: کپی

    قادر حبیبی، و معصومه عابدینی، “اثر کاربرد سیلیکون بر مقدار فنل, سیستم آنتی اکسیدانی و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در میوه های آلوی شابلون انبار شده،” تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، vol. 5، no. 19، pp. 93–100، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/204660/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا