مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

620
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

487
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر اسید تری ترپونیک بر خصوصیات مرفولوژیکی، فیزیولوژیکی و عملکرد ارقام مختلف سیب زمینی

صفحات

 صفحه شروع 487 | صفحه پایان 496

چکیده

 به منظور بررسی اثرماده تنظیم کننده رشد اسید تری ترپونیک (Teriterponic acid) بر عملکرد و بعضی خصوصیات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم سیب زمینی اگریا,مارفونا و دراگا آزمایشی در سال 1379 در مزرعه آزمایشی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال وبذر انجام شد.در این آزمایش از این ماده در چهار سطح 0,150,300 و 450 گرم در هکتار به صورت محلول پاشی استفاده شد,به این ترتیب که هر غلظت به سه قسمت مساوی تقسیم و در سه نوبت در مراحل آغاز گلدهی,حداکثر مرحله گلدهی و یک هفته پس از نوبت دوم به مصرف رسید.پانزده روز بعد از محلول پاشی سه بار نمونه برداری برای تعیین مقدار کلروفیل های a و b انجام شد و از برخی خصوصیات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی ارقام نیز یادداشت برداری به عمل آمد. نتایج به دست آمده نشان داد که محلول پاشی به میزان 300 گرم در هکتار در ارقام اگریا و مارفونا موجب افزایش عملکرد, افزایش تعداد غده در بوته, افزایش وزن متوسط غده و ماده خشک گردید. مصرف ماده در رقم دراگا نیز سبب افزایش محصول نسبت به عدم مصرف شد.بیشترین عملکرد غده با مصرف 300 گرم ماده تنظیم کنندة رشد در هکتار از رقم مارفونا به مقدار 33.91 تن در هکتار به دست آمد. مصرف این ماده موجب زودرسی ارقام مختلف شد که مقدار آن در ارقام اگریا,مارفونا و دراگا به ترتیب 8,5 و 9 روز بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عمادی، سیدمحمدامین. (1381). بررسی اثر اسید تری ترپونیک بر خصوصیات مرفولوژیکی, فیزیولوژیکی و عملکرد ارقام مختلف سیب زمینی . نهال و بذر، 18(4)، 487-496. SID. https://sid.ir/paper/20490/fa

    Vancouver: کپی

    عمادی سیدمحمدامین. بررسی اثر اسید تری ترپونیک بر خصوصیات مرفولوژیکی, فیزیولوژیکی و عملکرد ارقام مختلف سیب زمینی . نهال و بذر[Internet]. 1381؛18(4):487-496. Available from: https://sid.ir/paper/20490/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدامین عمادی، “بررسی اثر اسید تری ترپونیک بر خصوصیات مرفولوژیکی, فیزیولوژیکی و عملکرد ارقام مختلف سیب زمینی ،” نهال و بذر، vol. 18، no. 4، pp. 487–496، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20490/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button