مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

905
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

564
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی عصاره جلبک قرمز جانیا (Jania adhaerens J. V. Lamouroux) به عنوان مکمل غذایی در ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus)

صفحات

 صفحه شروع 277 | صفحه پایان 282

چکیده

 هدف از این تحقیق, ارزیابی استفاده از عصاره جلبک قرمز جانیا (Jania adhaerens) برای اولین بار به عنوان مکمل غذایی بر عملکرد رشد, تغذیه, ترکیب شیمیایی بدن و آنزیم های گوارشی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) می باشد. چهار رژیم غذایی به ترتیب حاوی 0, 5, 10 و 15 گرم عصاره جلبک جانیا بر کیلوگرم غذا تهیه شد. 120 قطعه ماهی کفال خاکستری با میانگین وزنی 2/01± 14/95 (میانگین± خطای معیار) گرم در 4 گروه برطبق رژیم های غذایی مختلف به صورت تصادفی به ترتیب 0 (گروه شاهد), 5, 10 و 15 گرم عصاره جانیا بر کیلوگرم غذا تقسیم بندی شدند. بین گروه های آزمایشی و گروه شاهد از نظر وزن نهایی, میزان غذای دریافتی, میزان افزایش وزن به دست آمده, راندمان مصرف پروتئین و راندمان مصرف چربی اختلاف معنی داری مشاهده شد (0/05>P). هم چنین بیش ترین میزان شاخص های فوق در گروه حاوی 10 گرم عصاره جانیا بر کیلوگرم غذا مشاهده شد. بیش ترین میزان پروتئین خام, رطوبت لاشه, فعالیت آنزیم های پروتئآز, آمیلاز و لیپاز و کم ترین میزان چربی در گروه حاوی 15 گرم جانیا بر کیلوگرم غذا مشاهده شد. هرچند از نظر فعالیت آنزیم لیپاز بین گروه 10 و 15 گرم جانیا بر کیلوگرم غذا اختلاف معنی داری مشاهده نشد (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، پریا، و دباشی، فرزانه. (1398). ارزیابی عصاره جلبک قرمز جانیا (Jania adhaerens J. V. Lamouroux) به عنوان مکمل غذایی در ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus). محیط زیست جانوری، 11(2 )، 277-282. SID. https://sid.ir/paper/206416/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری پریا، دباشی فرزانه. ارزیابی عصاره جلبک قرمز جانیا (Jania adhaerens J. V. Lamouroux) به عنوان مکمل غذایی در ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus). محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(2 ):277-282. Available from: https://sid.ir/paper/206416/fa

    IEEE: کپی

    پریا اکبری، و فرزانه دباشی، “ارزیابی عصاره جلبک قرمز جانیا (Jania adhaerens J. V. Lamouroux) به عنوان مکمل غذایی در ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus)،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 2 ، pp. 277–282، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206416/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button