مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,077
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

215
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 71

چکیده

 به منظور مطالعه اثرات استفاده از دو نوع پروبیوتیک (تپاکس و یسچر), دو نوع پربیوتیک (فرمکتو و ای ماکس) و یک نوع سینبیوتیک (بیومین) در جیره غذایی (انرژی قابل متابولیسم 2720 کیلوکالری بر کیلوگرم و پروتئین خام 145 گرم بر کیلوگرم) بر عملکرد مرغ های تخم گذار و فراسنجه های کیفی تخم مرغ, تعداد 216 قطعه مرغ تخم گذار نژاد لوهمن در سن 76 هفتگی در 36 قفس توزیع شدند. صفات عملکردی به مدت شش هفته اندازه گیری شد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ و در هفته ششم مورد ارزیابی قرار گرفت. استفاده از پروبیوتیک ها, پربیوتیک ها و سینبیوتیک اثری بر تولید تخم مرغ, مصرف خوراک, ضریب تبدیل خوراک و توده تخم مرغ نداشت, ولی وزن تخم مرغ در گروه های دریافت کننده افزودنی بیشتر بود (P<0.05). ضخامت و وزن پوسته در مرغ هایی که جیره های حاوی افزودنی دریافت کردند, در مقایسه با گروه شاهد بیشتر بود (P<0.05). نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که استفاده از افزودنی های تپاکس, یسچر, فرمکتو, ای ماکس و بیومین اثر مثبتی بر عملکرد تولیدی مرغ های تخم گذار ندارد ولی وزن تخم مرغ, ضخامت و وزن پوسته آن را بهبود می بخشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارعی، محمد، احسانی، محمد، و ترکی، مهران. (1390). اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 13(2)، 61-71. SID. https://sid.ir/paper/208998/fa

    Vancouver: کپی

    زارعی محمد، احسانی محمد، ترکی مهران. اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1390؛13(2):61-71. Available from: https://sid.ir/paper/208998/fa

    IEEE: کپی

    محمد زارعی، محمد احسانی، و مهران ترکی، “اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 13، no. 2، pp. 61–71، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208998/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button