مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,065
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

624
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و فراسنجه های خونی بره های نر نژاد زندی

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 48

چکیده

 این تحقیق برای بررسی اثرات سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد,‏ خصوصیات لاشه و متابولیت های خون,‏ در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار جیره غذایی (حاوی صفر,‏ چهار,‏ هشت و 16 درصد پنبه دانه کامل) بر روی 20 راس بره نر زندی با میانگین وزن (t 1.6) 29.8 کیلوگرم و سن پنج تا شش ماهگی به مدت 90 روز اجرا گردید. جیره ها از نظر انرژی قابل متابولیسم و پروتئین قابل متابولیسم مشابه بودند. تفاوت تیمار صفر درصد پنبه دانه و تیمارهای حاوی پنبه دانه از نظر خوراک مصرفی,‏ ضریب تبدیل غذا,‏ درصد لاشه گرم و چربی احشایی,‏ معنی دار بود (P<0.001). با زیاد شدن پنبه دانه در جیره,‏ میزان گلوکز کاهش و میزان کلسترول و تری گلیسیرید خون به طور خطی افزایش یافت (P<0.01). نتایج آزمایش نشان داد که پنبه دانه را می توان تا هشت درصد در جیره بره های پرواری استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افضل زاده، احمد، آبسالان، محسن، شریفی، سیدداوود، خادم، علی اکبر، و قندی، داوود. (1390). اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و فراسنجه های خونی بره های نر نژاد زندی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 13(1)، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/209001/fa

    Vancouver: کپی

    افضل زاده احمد، آبسالان محسن، شریفی سیدداوود، خادم علی اکبر، قندی داوود. اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و فراسنجه های خونی بره های نر نژاد زندی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1390؛13(1):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/209001/fa

    IEEE: کپی

    احمد افضل زاده، محسن آبسالان، سیدداوود شریفی، علی اکبر خادم، و داوود قندی، “اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و فراسنجه های خونی بره های نر نژاد زندی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 13، no. 1، pp. 41–48، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209001/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button