APA:
کپینعمتی، ذبیح اله، و محمدی، رویه. (1396). تاثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی, ویژگی های کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(3 )، 657-670. SID. https://sid.ir/paper/209036/fa
Vancouver:
کپینعمتی ذبیح اله، محمدی رویه. تاثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی, ویژگی های کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(3 ):657-670. Available from: https://sid.ir/paper/209036/fa
IEEE:
کپیذبیح اله نعمتی، و رویه محمدی، “تاثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی, ویژگی های کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 3 ، pp. 657–670، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209036/fa