Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,379
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

596
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگی های کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار

صفحات

 صفحه شروع 657 | صفحه پایان 670

چکیده

 به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد تولیدی, کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار تجاری, تعداد 128 قطعه مرغ تخمگذار سویه لوهمن لایت در سن 58 هفتگی(به مدت پنج هفته) و در قالب طرح کاملا تصادفی در بین چهار تیمار با چهار تکرار و هشت پرنده در هر قفس توزیع شد. جیره های آزمایشی شامل جیره شاهد و سطوح یک, دو و سه درصد پودر سیر بودند. صفات مربوط به عملکرد و خصوصیات کیفی تخم مرغ ها برای هر یک از تکرارها در سن 61 و 63 هفتگی و میزان فراسنجه-های خونی و زرده تخم مرغ در پایان دوره اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد درصد تولید تخم مرغ و مجموع توده تخم مرغ, خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند, اما افزودن پودر سیر در سطح سه درصد در مقایسه با شاهد سبب افزایش وزن تخم مرغ گردید(05/0P<). افزودن سطح سه درصد پودر سیر در جیره غذایی در مقایسه با گروه شاهد موجب افزایش شاخص عدد هاو به میزان 25/4 واحد شد(05/0P<). مکمل پودر سیر در سطح سه درصد موجب کاهش سطح کلسترول سرم خون و زرده تخم مرغ در مرغ های تخم گذار شد(05/0P<). فراسنجه های خونی شامل لیپوپروتئین های با چگالی بالا, تری گلیسرید و آنزیم های کبدی آسپارتات آمینوترانسفراز و آلانین آمینوترانسفراز تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند. در کل, نتایج نشان داد افزودن پودر سیر به جیره غذایی مرغ های تخم گذار موجب افزایش وزن تخم مرغ, بهبود کیفیت سفیده تخم مرغ شد و همچنین سیر اثر کاهشی بر میزان کلسترول زرده تخم مرغ داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نعمتی، ذبیح اله، و محمدی، رویه. (1396). تاثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی, ویژگی های کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(3 )، 657-670. SID. https://sid.ir/paper/209036/fa

    Vancouver: کپی

    نعمتی ذبیح اله، محمدی رویه. تاثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی, ویژگی های کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(3 ):657-670. Available from: https://sid.ir/paper/209036/fa

    IEEE: کپی

    ذبیح اله نعمتی، و رویه محمدی، “تاثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی, ویژگی های کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 3 ، pp. 657–670، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209036/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا