مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

555
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

612
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین

صفحات

 صفحه شروع 347 | صفحه پایان 358

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی لو، مصطفی، میرزایی الموتی، حمیدرضا، گنج خانلو، مهدی، و امانلو، حمید. (1394). تاثیرپذیری هضم الیاف, رفتار تغذیه ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 17(2)، 347-358. SID. https://sid.ir/paper/209086/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی لو مصطفی، میرزایی الموتی حمیدرضا، گنج خانلو مهدی، امانلو حمید. تاثیرپذیری هضم الیاف, رفتار تغذیه ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1394؛17(2):347-358. Available from: https://sid.ir/paper/209086/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی حاجی لو، حمیدرضا میرزایی الموتی، مهدی گنج خانلو، و حمید امانلو، “تاثیرپذیری هضم الیاف, رفتار تغذیه ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 17، no. 2، pp. 347–358، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209086/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button