مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

668
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

576
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر کاندیشنینگ و بنتونیت سدیم بر عملکرد، وزن نسبی اندام های مختلف و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در دوره رشد

صفحات

 صفحه شروع 441 | صفحه پایان 453

چکیده

 تاثیر انواع فرآیند کاندیشنینگ(بخار و خشک) و سطح بنتونیت سدیم فرآوری شده در خوراک بر عملکرد, وزن نسبی اندام ها و برخی فراسنجه های خونی در دوره رشد جوجه های گوشتی بررسی شد. به همین منظور از تعداد 810 قطعه جوجه خروس راس 308 در یک آزمایش فاکتوریل 3×3 با سه روش فرآوری خوراک(بدون فرآوری یا خشک, دو دقیقه فرآوری با بخار, چهار دقیقه فرآوری با بخار) و سه سطح بنتونیت سدیم فرآوری شده (جی بایند) (صفر, 75/0 و 5/1 درصد) در غالب طرح کاملاً تصادفی با نه تیمار و شش تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. فرآوری خوراک به تنهایی بر افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل خوراک تاثیر معنی داری داشت, بطوریکه بهترین ضریب تبدیل در دو دقیقه فرآوری با بخار(33/1) و همچنین 5/1 درصد بنتونیت سدیم(39/1) مشاهده شد(05/0>P) و این در حالی است که اثر روش فرآوری, سطح بنتونیت سدیم و اثر متقابل آنها بر مصرف خوراک معنی داری نبود. اثر روش فرآوری بر کلسترول و HDL خون معنی دار بود و اثر متقابل شکل فرآوری و سطح بنتونیت سدیم بر VLDL خون معنی دار بود(05/0>P) و بهترین VLDL مربوط به تیمار بدون فرآوری و بدون جی بایند بود. بجز وزن نسبی کبد, وزن نسبی هیچ کدام از قسمت های مختلف لاشه و اندام های داخلی تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفتند. . نتایج این آزمایش نشان می دهند که دو دقیقه فرآوری خوراک با بخار در کارخانجات تهیه دان باعث بهبود عملکرد رشد جوجه های گوشتی در دوره رشد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عطار، امیر، کرمانشاهی، حسن، و گلیان، ابوالقاسم. (1396). بررسی اثر کاندیشنینگ و بنتونیت سدیم بر عملکرد, وزن نسبی اندام های مختلف و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در دوره رشد. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(2 )، 441-453. SID. https://sid.ir/paper/209141/fa

    Vancouver: کپی

    عطار امیر، کرمانشاهی حسن، گلیان ابوالقاسم. بررسی اثر کاندیشنینگ و بنتونیت سدیم بر عملکرد, وزن نسبی اندام های مختلف و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در دوره رشد. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(2 ):441-453. Available from: https://sid.ir/paper/209141/fa

    IEEE: کپی

    امیر عطار، حسن کرمانشاهی، و ابوالقاسم گلیان، “بررسی اثر کاندیشنینگ و بنتونیت سدیم بر عملکرد, وزن نسبی اندام های مختلف و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در دوره رشد،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 2 ، pp. 441–453، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209141/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button