APA:
کپیرضایی، الهه، طباطبایی وکیلی، صالح، میرزاده، خلیل، سالاری، سمیه، و زارعی، مهدی. (1395). تاثیر دانه آنیسون (.Pimpinella anisum L) بر عملکرد, سیستم ایمنی, فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(1)، 151-160. SID. https://sid.ir/paper/209154/fa
Vancouver:
کپیرضایی الهه، طباطبایی وکیلی صالح، میرزاده خلیل، سالاری سمیه، زارعی مهدی. تاثیر دانه آنیسون (.Pimpinella anisum L) بر عملکرد, سیستم ایمنی, فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(1):151-160. Available from: https://sid.ir/paper/209154/fa
IEEE:
کپیالهه رضایی، صالح طباطبایی وکیلی، خلیل میرزاده، سمیه سالاری، و مهدی زارعی، “تاثیر دانه آنیسون (.Pimpinella anisum L) بر عملکرد, سیستم ایمنی, فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 1، pp. 151–160، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209154/fa