مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,102
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

653
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 189 | صفحه پایان 200

چکیده

 اثر سطوح زنجبیل (Zingiber officinale) و پروبیوتیک پروتکسین بر عملکرد, پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی رودة بلدرچین ژاپنی با استفاده از 360 پرنده در قالب طرح کاملاً تصادفی با آرایش فاکتوریل 3 × 2 با سه سطح پودر زنجبیل (صفر, 5/2 و پنج گرم در کیلوگرم) و دو سطح پروبیوتیک (صفر و 150 میلی گرم در کیلوگرم) در شش تیمار, پنج تکرار و 12 پرنده در هر تکرار به مدت 28 روز بررسی شد. پرندگان از جیره ی حاوی 5/2 گرم در کیلوگرم زنجبیل به مقدار بیشتری مصرف نمودند )05/0>(P. پرندگان تغذیه شده با جیره ی حاوی 150 میلی گرم در کیلوگرم پروبیوتیک, مصرف خوراک و افزایش وزن بیشتر و ضریب تبدیل کمتری داشتند )05/0>(P. پرندگان دریافت کننده جیره ی حاوی 5/2 گرم در کیلوگرم زنجبیل با 150 میلی گرم در کیلوگرم پروبیوتیک مصرف خوراک بیشتری نسبت به پرندگان دریافت کننده سطح صفر زنجبیل با سطح صفر پروبیوتیک داشتند (05/0P(P. افزودن زنجبیل و پروبیوتیک به جیره اثری بر عیار پادتن تولیدشده در چالش با ویروس نیوکاسل نداشت. مصرف پروبیوتیک و مصرف توأم زنجبیل با پروبیوتیک جمعیت باکتری های اسید لاکتیک و کل جمعیت باکتریایی ایلئوم را نسبت به پرندگانی که سطح صفر زنجبیل با سطح صفر پروبیوتیک را دریافت کردند افزایش داد (05/0>P). بر اساس نتایج پژوهش حاضر, مکمل کردن جیره ی بلدرچین ژاپنی با 5/2 گرم در کیلوگرم زنجبیل و 150 میلی گرم در کیلوگرم پروبیوتیک موجب بهبود عملکرد, پاسخ ایمنی و اکوسیستم میکروبی ایلئوم می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورطاهری، میثم، باقرزاده کاسمانی، فرزاد، مهری، مهران، و محمدی عمارت، حسن. (1396). اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد, پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(1 )، 189-200. SID. https://sid.ir/paper/209179/fa

    Vancouver: کپی

    پورطاهری میثم، باقرزاده کاسمانی فرزاد، مهری مهران، محمدی عمارت حسن. اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد, پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(1 ):189-200. Available from: https://sid.ir/paper/209179/fa

    IEEE: کپی

    میثم پورطاهری، فرزاد باقرزاده کاسمانی، مهران مهری، و حسن محمدی عمارت، “اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد, پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 1 ، pp. 189–200، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209179/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button