مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

635
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

544
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کنجاله گلرنگ حاوی مکمل های میکروبی و آنزیمی بر عملکرد، کیفیت گوشت و ایمنی همورال بلدرچین ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 601 | صفحه پایان 611

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثر کنجاله گلرنگ حاوی مکمل های میکروبی و آنزیمی بر عملکرد, کیفیت گوشت و ایمنی همورال بلدرچین ژاپنی انجام شد. تعداد 300 قطعه بلدرچین ژاپنی هفت روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی به پنج تیمار, چهار تکرار و 15 قطعه جوجه در هر تکرار اختصاص داده شدند. تیمارهای آزمایشی شامل 1) جیره بر پایه ذرت و کنجاله سویا (شاهد), 2) جیره حاوی 20 درصد کنجاله گلرنگ, 3) جیره حاوی 20 درصد کنجاله گلرنگ تخمیرشده, 4) جیره حاوی 20 درصد کنجاله گلرنگ+ پروبیوتیک کلسپورین® به میزان 50 میلی گرم در کیلوگرم خوراک و 5) جیره حاوی 20 درصد کنجاله گلرنگ+ آنزیم اندوپاور® به مقدار 125 میلی گرم در کیلوگرم خوراک بودند. نتایج این مطالعه نشان دادند که استفاده از تیمارهای حاوی کنجاله گلرنگ تخمیر شده, پروبیوتیک کلسپورین و آنزیم در مقایسه با تیمار شاهد سبب بهبود افزایش وزن و مصرف خوراک جوجه ها شدند (05/0P<). ضریب تبدیل خوراک گروه شاهد و بلدرچین های دریافت کننده جیره های حاوی کنجاله گلرنگ تخمیرشده و کنجاله گلرنگ+ آنزیم اندوپاور® از سایر گروه های آزمایشی کمتر بود (05/0P<). پرندگان تغذیهشده با کنجاله گلرنگ افت ناشی از پخت گوشت کمتری داشتند (05/0P<). ظرفیت نگهداری آب گوشت و نیز عیار پادتن تولیدشده علیه گلبول قرمز گوسفندی در تیمار دریافت کننده کنجاله گلرنگ تخمیرشده نسبت به گروه شاهد بالاتر بود (05/0P<). با توجه به اثرات مثبت تغذیه با کنجالهگلرنگ تخمیر شده و حاوی مکمل های پروبیوتیک و آنزیم بر عملکرد, کیفیت گوشت و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی می توان از این منبع پروتئینی قابل دسترس و ارزان در جیره بلدرچین استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قویدل حیدری، شریفه، باقرزاده کاسمانی، فرزاد، و مهری، مهران. (1397). اثر کنجاله گلرنگ حاوی مکمل های میکروبی و آنزیمی بر عملکرد, کیفیت گوشت و ایمنی همورال بلدرچین ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 20(4 )، 601-611. SID. https://sid.ir/paper/208946/fa

    Vancouver: کپی

    قویدل حیدری شریفه، باقرزاده کاسمانی فرزاد، مهری مهران. اثر کنجاله گلرنگ حاوی مکمل های میکروبی و آنزیمی بر عملکرد, کیفیت گوشت و ایمنی همورال بلدرچین ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1397؛20(4 ):601-611. Available from: https://sid.ir/paper/208946/fa

    IEEE: کپی

    شریفه قویدل حیدری، فرزاد باقرزاده کاسمانی، و مهران مهری، “اثر کنجاله گلرنگ حاوی مکمل های میکروبی و آنزیمی بر عملکرد, کیفیت گوشت و ایمنی همورال بلدرچین ژاپنی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 20، no. 4 ، pp. 601–611، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208946/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button